Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη ψάχνει κοπέλα για τον Μπάρτζη

Η ανάρτηση που έκανε αμέσως μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη ψάχνει κοπέλα για τον Μπάρτζη

Εκτός Survivor βρίσκεται και επίσημα ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να του ξεκίνησε από τώρα τα προξενιά!

Ο 26χρονος αγρότης συγκίνησε παίκτες και τηλεθεατές με τις δηλώσεις που έκανε λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά τον Άγιο Δομίνικο, με το twitter να υποκλίνεται στο ήθος του.

Φυσικά, το δικό της σχόλιο έκανε και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου να του βρει κοπέλα!

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για τον Νίκο Μπάρτζη

”Κορίτσια, ο φίλος μου ο Νίκος είναι ελεύθερος και γυρνάει Ελλάδα!!!”

Survivor 4 Η Άννα Μαρία Βέλλη ψάχνει κοπέλα για τον Μπάρτζη

Η Άννα Μαρία Βέλλη γνώρισε από κοντά τους γονείς του Νίκου Μπάρτζη

Πολλά είχαν ακουστεί για την σχέση ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη, όσο οι δυο τους βρισκόντουσαν στο Survivor 4. Ωστόσο, όπως τελικά αποδείχθηκε οι δυο πρώην συμπαίκτες ήταν απλώς φίλοι και τίποτα παραπάνω, καθώς η Youtuber, εκτός παιχνιδιού έχει σχέση και μάλιστα πολύ σοβαρή.

Η Άννα Μαρία ωστόσο έχει μεγάλη αδυναμία στον παίκτη της Μπλε ομάδας και για αυτό δεν γινόταν να μην γνωρίσει τους γονείς του, οι οποίοι μένουν στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Μπορεί πριν από λίγο διάστημα να είχε γίνει μια παρεξήγηση με μήνυμα που του είχαν στείλει τα αδέρφια του σε έπαθλο επικοινωνίας, ωστόσο τελικά η συνάντηση έγινε!

Την αποκάλυψη έκαναν φίλοι του Νίκου Μπάρτζη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα! «Ήρθε μετά την επικοινωνία, αλλά δεν ήταν έτοιμο το γαλακτομπούρεκο. Υπήρχε παρανόηση μεταξύ των δύο αδερφών, του είχε γράψει ότι θα έρθει και όντως μετά από λίγες ημέρες ήρθε», είπαν χαρακτηριστικά και αποκάλυψαν ότι η Άννα Μαρία Βέλλη γνώρισε τους γονείς του.