Τζέιμς Καφετζής: Η συνάντηση με Τούρκαλα παίκτρια πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο

Ακόμα και τελευταία στιγμή, ο Ροδίτης «απλώνει» τα φτερά του...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζέιμς Καφετζής: Η συνάντηση με Τούρκαλα παίκτρια πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο

Το μεγαλύτερο για φέτος φαβορί του Survivor, Τζέιμς Καφετζής, βρίσκεται εκτός παιχνιδιού όμως φρόντισε να κάνει και μερικές συναντήσεις λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του έσκασε κυριολεκτικά σαν βόμβα, και τόσο οι συμπαίκτες του όσο και οι τηλεθεατές δεν πίστευαν στα αυτιά τους!

Ωστόσο, οι περισσότεροι χαρακτήρισαν ως πολύ σωστή την απόφαση του και έτσι ο ίδιος θέλησε να απολαύσει τις τελευταίες του μέρες στο εξωτικό νησί παρέα με.. τουρκάλες!

Από το πάρτι κιόλας της ένωσης, ο Τζέιμς είχε αποδείξει πόσο.. γυπαετός είναι, παρόλο που διατηρεί μια -περίπλοκη- σχέση με μια καλλονή Γερμανίδα.

Ο ίδιος παρόλα αυτά φωτογραφήθηκε με μια Τουρκάλα παίκτρια, η οποία θέλησε να μοιραστεί το στιγμιότυπο αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η φωτογραφία του Τζέιμς με Τουρκάλα παίκτρια

 Τζέιμς Καφετζής Η συνάντηση με Τούρκαλα παίκτρια πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο

Με πυροτεχνήματα και καπνογόνα υποδέχτηκαν τον Τζέιμς Καφετζή στην Ρόδο

Στην Ελλάδα έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τζέιμς Καφετζής, με τον ίδιο λίγες ώρες αργότερα να φτάνει στο νησί του, την Ρόδο και να δέχεται ένα ανυπέρβλητο καλωσόρισμα.

Το απόλυτο φαβορί αποχαιρέτησε οριστικά τον Άγιο Δομίνικο και μετά από 5 μήνες, επέστρεψε στην οικογένεια και στους φίλους του. Μάλιστα, όταν έφτασε στην Ρόδο, πλήθος κόσμου τον περίμενε και τον υποδέχτηκε σαν να ήταν πράγματι ο νικητής του φετινού Survivor.

Φυσικά, η Άννα Μαρία Βέλλη ταξίδεψε και εκείνη στο νησί, προκειμένου να συναντηθεί ξανά με τον αγαπημένο της φίλο.