Απίστευτο: Το μουσικό σχήμα που θα εμφανίζεται ο Ντάφυ μετά το Survivor έχει κλείσει από τώρα

Κυκλοφόρησε και η αφίσα - τρολ! Στο πλευρό τους 3 τραγουδιστές κι ένας χορογράφος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο: Το μουσικό σχήμα που θα εμφανίζεται ο Ντάφυ μετά το Survivor έχει κλείσει από τώρα

Με όρεξη ξύπνησαν στην... Φωλιά των Κου Κου το πρωί της Δευτέρας! Το πάνελ όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις του Survivor και πρόβαλλαν στον αέρα της εκπομπής ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο έκαναν γνωστό το μουσικό σχήμα που θα εμφανίζεται ο Τριαντάφυλλος μόλις βγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σε αυτό, φυσικά πρώτο όνομα είναι ο Ντάφυ ενώ ακολουθεί η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ στις χορογραφίες δε γινόταν να μην επιλέξουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να έλειπε ο… αδερφός Αλέξης Παππάς, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της καλλιτεχνικής διεύθυνσης.

Η αφίσα - τρολ για το νέο μουσικό σχήμα του Τριαντάφυλλου

Της αποκαλύψεως απόψε με τον Τριαντάφυλλο

Το έλα να δεις συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4! Ο Νίκος Μπάρτζης εν τέλη όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr μάζεψε τα μπογαλάκια του κι έφυγε από το νησί, κάτι που ανάγκασε την παραγωγή να επισπεύσει την διαδικασία του ατομικού παιχνιδιού.

Αφού χωρίστηκαν, λοιπόν, σε δυο νέες ομάδες οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι ομάδες αυτές θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα, σήμερα, Δευτέρα 17/5, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ατομικό αγώνισμα!

Όπως αναφέρεται και στο trailer παρακάτω ο κάθε παίκτης θα έχει τρεις ζωές και θα πέσει με όλους τους παίκτες. Όποιος κερδίσει τους πάντες χωρίς να τελειώσουν οι ζωές του θα είναι κι αυτός που θα έχει την ασυλία της εβδομάδας. Το πως θα βγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση παραμένει άγνωστο ακόμα - αν και κάνουμε υπερπροσπάθεια να επικοινωνήσουμε με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο οπότε αναμένετε εκ νέου ρεπορτάζ. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως δεν θα έχουμε κάθε εβδομάδα αποχώρηση, κάτι που θα ανακοινώσει σήμερα ο Λιανός.

Τέλος πάντων. Στο αποψινό επεισόδιο φαίνεται τα φώτα να στρέφονται για ακόμα μια φορά προς τον Τριαντάφυλλο που ενώ ήταν τόσο καιρό τραυματίας εχθές όχι απλά έπαιξε αλλά έφερε και νίκες στην ομάδα του.

Στο συμβούλιο του νησιού για ακόμα μια φορά θα τον στριμώξουν και θα τον κατηγορήσουν για στρατηγική, κάτι που ο ίδιος προφανώς θα αρνηθεί. Κατά την διάρκεια του συμβουλίου θα απασχολήσει πολύ και η Μαριαλένα με το ξέσπασμά της. Θα βάλει τα κλάματα, πάλι.