Survivor 4: Εξελίξεις με τον τελικό του παιχνιδιού

Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Εξελίξεις με τον τελικό του παιχνιδιού

Οι εξελίξεις στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Survivor, τρέχουν με ταχύτητα φωτός και κάποιες φορές δεν είναι ευχάριστες, όπως εχθές. Ωστόσο, η παραγωγή ότι κι αν συμβεί φροντίζει να προσαρμοστεί αντιστοίχως για να ανταπεξέλθει.

Ο Γιώργος Λιανός το πρωί της Δευτέρας μέσα από την κλασική τηλεφωνική του σύνδεση με την ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε... ψωμάκι για τον τελικό του ριάλιτι.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τον τελικό του Survivor

Αρχικά να υπενθυμίσουμε πως η παραγωγή είχε σκοπό να δώσει παράταση στο παιχνίδι γύρω στις 40 ημέρες, κάτι που τελικά μετά από όλα όσα έχουν συμβεί δεν θα γίνει. Το πολύ να επεκταθεί μέχρι 10 ημέρες, κάτι το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής.

«Παράταση καμία δεκαριά μέρες θα πάρει. Ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα τον Ιούλιο. Οι συγγενείς, Δεν ξέρω γιατί παίζονται θέματα κορωνοϊού», είπε ο Γιώργος Λιανός.

H μεγάλη αλλαγή πριν τον τελικό του Survivor 4

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Το βράδυ της Κυριακής ο Γιώργος Λιανός μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη προέβη σε κάποιες ανακοινώσεις για το πως θα τσουλήσει από εδώ και πέρα το παιχνίδι.

Ωστόσο, υπάρχει μια μικρή έκπληξη που την κράτησε για το αποψινό επεισόδιο. Το σενάριο αυτό πρώτο σας το είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr, πριν δύο μήνες και μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη, τότε που είχε αρχίσει να χάνεται λίγο η μπάλα με τους παίκτες, αφού είχαν φύγει αρκετοί μαζικά και δεν μπορούσαν να μπουν νέοι βάση κανονισμών.

Το σενάριο αυτό είχε πέσει από τότε στο τραπέζι ωστόσο η παραγωγή δεν είχε προβεί σε μια τέτοια απόφαση. Πλέον όμως και μετά την αποχώρηση των Τζέιμς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη, οι παίκτες που παραμένουν στο παιχνίδι είναι 9 και έχουν λιγοστέψει επικίνδυνα αφού σε 2 μήνες πρέπει να φύγουν μόλις τέσσερις παίκτες, μιας και στην Ελλάδα για το τελικό στάδιο πρέπει να γυρίσουν πέντε παίκτες!

Πως θα γίνει λοιπόν να αποχωρήσουν μόνο τέσσερις παίκτες σε 2 μήνες; Να φεύγει ένας ανά δύο εβδομάδες. Αυτό αναμένεται να συμβεί από αυτή την εβδομάδα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils