Πρωινό: Έξαλλος ο Λιάγκας μετά την διάψευση του Καλίδη - «Όταν δίνω ρεπορτάζ είναι καρατσεκαρισμένo»

«Προφανώς δεν θα έβγαινε να πει ότι “ναι, έχει δίκιο ο Λιάγκας”»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Έξαλλος ο Λιάγκας μετά την διάψευση του Καλίδη - «Όταν δίνω ρεπορτάζ είναι καρατσεκαρισμένo»

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με τα σχόλια που ακούει μετά το ρεπορτάζ που έδωσε, πως ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε από το Survivor 4, λόγω της Άννας Μαρίας, του Τζέιμς και του Νίκου. Ο παρουσιαστής θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Την ώρα λοιπόν που ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον έκραζε στον αέρα του Ευτυχείτε, ο ίδιος θέλησε να απαντήσει στον τραγουδιστής μετά το βίντεο που δημοσίευσε και διέψευσε τα όσα είπε.

Η διάψευση του Πάνου Καλίδη

«Φίλοι μου γεια σας κάνω αυτό το βίντεο γιατί μετά από πολλά μηνύματα σας αναγκάστηκα να βγω να σας απαντήσω για τις συνθήκες που έφυγα από το Survivor. Σήμερα ακούστηκε ότι η παραγωγή με έδιωξε κατόπιν απαίτησης κάποιων συμπαικτών μου.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από το Survivor έφυγα γιατί κουράστηκα ψυχολογικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έλειψε πολύ η οικογένεια μου, έχω να θυμάμαι πάρα πολλές καλές στιγμές αλλά και κακές λόγω των συνθηκών για αυτό και επεδίωξα με όλα τα παιδιά που έχουν αποχωρήσει και θα κοιτάξω να βρεθώ και με όσους αποχωρήσουν από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης.

Η απάντηση του Λιάγκα στον Καλίδη

Ο Γιώργος Λιάγκας αφού πρόβαλε στο Πρωινό το εν λόγω βίντεο απάντησε:

«Δεν κατηγορήσαμε κανέναν για κάτι. Δεν είμαστε δικαστήριο εδώ και δεν κατηγορήσαμε τον Πάνο Καλίδη. Μια πληροφορία σε επίπεδο ρεπορτάζ δώσαμε και προφανώς ο Καλίδης δεν θα έβγαινε να πει ότι “ναι, έχει δίκιο ο Λιάγκας”, θα έπρεπε να βγει και να πει ότι δεν έχει δίκιο ο Λιάγκας γιατί ήταν κάτι που δεν τον συμφέρει.

Εγώ επανέρχομαι, το ρεπορτάζ είναι τσεκαρισμένο, οι λόγοι που αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης από το Survivor, μπορεί ο άνθρωπος όντως να κουράστηκε, όντως να είχε φτάσει στα όριά του, αυτό δεν το αρνούμαι, όμως, σας δίνω και ένα άλλο κομμάτι.

Υπήρξαν κάποιες βαριές κουβέντες με συγκεκριμένους παίκτες, μπορεί και αυτοί να του είπαν, δεν παίρνω θέση, όμως, υπήρχαν κουβέντες. Πήγαν οι τρεις παίκτες στην παραγωγή και λένε “ή εμείς ή αυτός” και η παραγωγή του είπε “Πάνο, πρέπει με κάποιο τρόπο να φύγεις” και ακολούθησε ότι ακολούθησε. Αυτό λέει το ρεπορτάζ, το οποίο είναι καρατσεκαρισμένο. Τι να βγει να πει ο άνθρωπος; Ότι έχει δίκιο ο Λιάγκας;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.