Survivor 4: Ένα βατράχι κατούρησε τον Ασημακόπουλο!

Κλάμα στην παραλία...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ένα βατράχι κατούρησε τον Ασημακόπουλο!

Μια απίθανη στιγμή έλαβε τόπο στην παραλία του Survivor, καθώς άπαντες φοβήθηκαν από τα ουρλιαχτά του Γιώργου Ασημακόπουλου, που συνειδητοποίησε πως τον είχε... κατουρήσει ένας βάτραχος.

Οι παίκτες λίγο μετά το τρολάρισμα του Ντάφυ στον Ασημακόπουλο, κοιμούνταν στην καλύβα την νύχτα και σε μια στιγμή ο Ασημακόπουλος άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα άπαντες επίσης να φωνάξουν και να αναρωτηθούν για το τι συνέβη.

Ο παίκτης τους είπε, ότι αισθάνθηκε μια... υγρασία και στο σημείο βρισκόταν ένας βάτραχος. Το συμπέρασμα ήταν, ότι το αμφίβιο έκανε... την ανάγκη του πάνω στον Ασημακόπουλο, σε μια εμπειρία που δεδομένα δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Ο βάτραχος κατούρησε τον Ασημακόπουλο

Ο Ντάφυ τρολάρει τον Ασημακόπουλο: «Τι έγινε ρε; Σου έριξε δύο μπαλάκια ο παππούς;»

Η κόντρα του Τριαντάφυλλου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο δε σταματά ποτέ, με τον πρώτο να συνεχίζει... το γλέντι και εκτός αγωνίσματος, όπου τον νίκησε δύο φορές, κάνοντάς του καζούρα στην παραλία.

Όλοι οι παίκτες είναι εντυπωσιασμένοι από τις επιδόσεις του «Ντάφυ» στον τελευταίο αγώνα, με τον ίδιο να φαίνεται πως... το πήρε πάνω του και να ειρωνεύεται με τη σειρά του τον Ασημακόπουλο, απαντώντας σε κάθε κατηγορία του, σχετικά με την αγωνιστικότητά του.

«Το φυσάει και δεν κρυώνει. Ο παππούς του Survivor τον γλέντησε και του έριξε δύο μπαλάκια. Κάθε φορά θα του δείχνω αυτά τα δύο δάχτυλα», είπε στην κάμερα, συνεχίζοντας την καζούρα και στον ίδιο προσωπικά. Ο Ασημακόπουλος, πάντως, φαινόταν αρκετά ψύχραιμος.