Survivor 4 highlights 17/5: Τα «καρφιά» του Ασημακόπουλου στον Ντάφι και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 highlights 17/5: Τα «καρφιά» του Ασημακόπουλου στον Ντάφι και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Γεμάτο ανατροπές και εντάσεις ήταν για ακόμη μια φορά το χθεσινό (17/5) επεισόδιο του Survivor, από τα καρφιά του Γιώργου Ασημακόπουλου στον Τριαντάφυλλο, μέχρι και τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στο μεταξύ, ο Αλέξης Παππάς δεν σταματά να μας επιβεβαιώνει πόσο ερωτευμένος είναι!

Αυτά είναι τα 18/5 highlights του Survivor 4

Το φιλί της Μαριαλένας στον Σάκη για..."καληνύχτα"

Μια όμορφη στιγμή πέρασαν στο Survivor η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, με την πρώτη να τον ξυπνά, ώστε να του δώσει ένα γλυκό φιλάκι για καληνύχτα.

Οι δυο τους έχουν περάσει στη σχέση τους ξανά από «40 κύματα», με τους καβγάδες στον Άγιο Δομίνικο να μην είναι λίγοι, αλλά έχουν και αρκετά όμορφα στιγμιότυπα, όπως αυτό που είδαμε στην παραλία την νύχτα μετά το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού.

Η Μαριαλένα, συγκεκριμένα, πλησίασε τον Σάκη και του έδωσε ένα γλυκό φιλάκι στο μάγουλο, ξυπνώντας τον έτσι για λίγο με αυτό τον τρόπο, ώστε να τον καληνυχτίσει.

Έπαθαν πλάκα όλοι με τις επιδόσεις του Ντάφυ!

Οι επιδόσεις του Τριαντάφυλλου στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητό στο Survivor φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι με κάθε τρόπο έδειξαν την έκπληξή τους για το γεγονός αυτό.

Γυρίζοντας το βράδυ, μετά το μεγάλο αγώνα ανάμεσα σε «Μπλε» και «Κόκκινους», ο Ηλίας Μπόγδανος ξεκίνησε με την παρέα του να τον σχολιάζει, τονίζοντας πως είναι... γεννημένος πρόεδρος.

Ο δε πρόεδρος συγκέντρωσε τον «Κόρο», με τον οποίο ξαφνικά έγινε κολλητός, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες και επεσήμανε πόσο δυνατή είναι η ομάδα τους.

Το επόμενο πρωί, πάντως, το ίδιο θέμα ήταν στην κορυφή της... επικαιρότητας στον Άγιο Δομίνικο, με τον «Ντάφυ» να παίζει ξανά στόχους με τον Ασημακόπουλο και τον Ηλία να παραδέχεται, ότι έπρεπε να τον είχε διαλέξει πρώτο.

Ο Ντάφυ τρολάρει τον Ασημακόπουλο: «Τι έγινε ρε; Σου έριξε δύο μπαλάκια ο παππούς;»

Η κόντρα του Τριαντάφυλλου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο δε σταματά ποτέ, με τον πρώτο να συνεχίζει... το γλέντι και εκτός αγωνίσματος, όπου τον νίκησε δύο φορές, κάνοντάς του καζούρα στην παραλία.

Όλοι οι παίκτες είναι εντυπωσιασμένοι από τις επιδόσεις του «Ντάφυ» στον τελευταίο αγώνα, με τον ίδιο να φαίνεται πως... το πήρε πάνω του και να ειρωνεύεται με τη σειρά του τον Ασημακόπουλο, απαντώντας σε κάθε κατηγορία του, σχετικά με την αγωνιστικότητά του.

«Το φυσάει και δεν κρυώνει. Ο παππούς του Survivor τον γλέντησε και του έριξε δύο μπαλάκια. Κάθε φορά θα του δείχνω αυτά τα δύο δάχτυλα», είπε στην κάμερα, συνεχίζοντας την καζούρα και στον ίδιο προσωπικά. Ο Ασημακόπουλος, πάντως, φαινόταν αρκετά ψύχραιμος.

Ένα βατράχι κατούρησε τον Ασημακόπουλο!

Μια απίθανη στιγμή έλαβε τόπο στην παραλία του Survivor, καθώς άπαντες φοβήθηκαν από τα ουρλιαχτά του Γιώργου Ασημακόπουλου, που συνειδητοποίησε πως τον είχε... κατουρήσει ένας βάτραχος.

Οι παίκτες λίγο μετά το τρολάρισμα του Ντάφυ στον Ασημακόπουλο, κοιμούνταν στην καλύβα την νύχτα και σε μια στιγμή ο Ασημακόπουλος άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα άπαντες επίσης να φωνάξουν και να αναρωτηθούν για το τι συνέβη.

Ο παίκτης τους είπε, ότι αισθάνθηκε μια... υγρασία και στο σημείο βρισκόταν ένας βάτραχος. Το συμπέρασμα ήταν, ότι το αμφίβιο έκανε... την ανάγκη του πάνω στον Ασημακόπουλο, σε μια εμπειρία που δεδομένα δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος κέρδισε την ατομική ασυλία

Ο «μαραθώνιος» του Survivor συνεχίζεται, με το παιχνίδι να έχει γίνει πια ατομικό και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να είναι ο νικητής στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας υπό αυτό το καθεστώς, κάτι που σημαίνει πως δεν κινδυνεύει για δύο εβδομάδες.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης και οι παίκτες αγωνίζονται πια για τον εαυτό τους. Για πρώτη φορά, συγκεκριμένα, είδαμε το αγώνισμα ασυλίας να γίνεται με ζωές για κάθε παίκτη και όχι πόντους για τις δύο ομάδες, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που σας μεταφέραμε για το πώς θα διεξαχθεί το παιχνίδι.

Στον πρώτο αγώνα, λοιπόν, στην νέα εποχή όπου μπήκε ο τέταρτος κύκλος του Survivor, ο Ασημακόπουλος ήταν εξαιρετικός. Αφού πρώτα «ξεπάστρεψε» τους άνδρες, «καθάρισε» και την Καρολίνα Καλύβα, που είχε νικήσει στις γυναίκες, πανηγυρίζοντας την πρώτη ασυλία, όπως σας είχαμε ενημερώσει ήδη!

Ασημακόπουλος: "Ο Τριαντάφυλλος προσπαθεί να κατευθύνει την ψηφοφορία"

Ακόμα ένα συμβούλιο του νησιού παρακολουθούμε στο χθεσινό επεισόδιο του survivor και οι εντάσεις φυσικά δεν λείπουν!

Ο Ασημακόπουλος, ο οποίος από πριν τα είχε με τον Ντάφυ, επειδή εκείνος τον τρόλαρε καθώς τον κέρδισε στο χθεσινό αγώνισμα δύο φορές, συνεχίζει να ρίχνει τα πυρά του και να τον κατηγορεί για στρατηγική!

Στο συμβούλιο ακούστηκε από την Μαριαλένα και τον Σάκη ως ο Τριαντάφυλλος τους είπε να τον ψηφίσουν για να τους βγάλει από την δύσκολη θέση και αυτό παραξένεψε τον Ασημακόπουλο όπως είπε ο ίδιος!

Ο Γιώργος σκέφτηκε πως θέλει ο Ντάφυ να βγει στον τάκο για να διώξει άλλον έναν παίκτη από το παιχνίδι, αφού μέχρι στιγμής έχει φανεί πως ο κόσμος τον στηρίζει και τον θέλει στο παιχνίδι!

Τέλος, ο Γιώργος φανερά εκνευρισμένος είπε πως ο Τριαντάφυλλος θέλει να κατευθύνει την ψηφοφορία!

Τριαντάφυλλος και Σάκης υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν χθες όλοι οι παίκτες για να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Η διαδικασία έχει αλλάξει, όπως σας έχαουμε ήδη ενημερώσει, και μπορεί οι παίκτες να αγωνίζονται και να ανήκουν σε ομάδες, όμως αυτό αφορά μόνο τα έπαθλα φαγητού και κάθε εβδομάδα θα αλλάζουν τόσο οι αρχηγοί αυτών με βάση το ποιος θα έχει τον καλύτερο αγωνιστικό χρόνο όσο και τα μέλη που θα τις απαρτίζουν.

Έτσι λοιπόν, όλοι οι παίκτες μπορούσαν να ψηφιστούν ανεξαρτήτως ομάδας εκτός από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος είχε την ατομική ασυλία!

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που βγήκε από την κάλπη της Δευτέρας είναι ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Ασημακόπουλος έδωσε τον Σάκη Κατσούλη, γεγονός το οποίο προκάλεσε τεράστια ένταση!

Η Μαριαλένα ξέσπασε σε κλάματα και έλεγε πως δεν το περίμενε με τίποτα αυτό, προτιμούσε να είναι εκείνη υποψήφια και θα το ήθελε κιόλας μιας και ο Σάκης, όπως ανέφερε, είναι ο καλύτερος παίκτης και το καλύτερο παιδί!

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με τον Τριντάφυλλο να εναντιώνεται στον Ασημακόπουλο που ψήφισε τον Κατσούλη, με τον Σάκη να προσπαθεί να ηρεμήσει την Μαριαλένα από τα κλάματα και τον Ντάφυ από τα νεύρα του, και για το λόγο αυτό ο Λιανός του επέτρεψε να μεταφερθεί στον πάγκο της μπλε ομάδας!