Survivor 4: Οι Ράδιο Αρβύλα τρολάρουν την υποδοχή του Τζέιμς

«Αντρέα ζεις.. Τζέιμς Καφετζής» ανάμεσα στα συνθήματα που ακούστηκαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Οι Ράδιο Αρβύλα τρολάρουν την υποδοχή του Τζέιμς

Σαν καμία άλλη έχει σχολιαστεί η πριγκιπική υποδοχή του Τζέιμς Καφετζή στην Ρόδο, με τους Ράδιο Αρβύλα βέβαια να τον τρολάρουν όσο δεν πάει!

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του μετέτρεψαν με αρκετά επιτυχημένο τρόπο την συγκεκριμένη υποδοχή με αυή του... Ανδρέα Παπανδρέου επί εποχές ΠΑΣΟΚ του παλιού του ορθόδοξου.

«Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε και φέρθηκε όπως αρμόζει σε έναν Τζειμς Καφετζή», είπε ο Κανάκης λίγο πριν δώσει… πάσα στο βίντεο που επιμελήθηκαν οι «Ράδιο Αρβύλα» για να «τρολάρουν» την υποδοχή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η υποδοχή του Τζέιμς από τους Ράδιο Αρβύλα

Επικό βίντεο της Άννας Μαρίας και του Τζέιμς

Ο Τζέιμς Καφετζής γύρισε στην Ελλάδα πριν από μερικές μέρες και αμέσως συναντήθηκε με την καλή του φίλη, Άννα Μαρία Βέλλη η οποία πήγε να τον υποδεχθεί όλο χαρά μιας και είχε να τον δει εδώ και αρκετό καιρό.

Το πρωί της Δευτέρας, προβλήθηκε στην εκπομπή Love it, το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Τζέιμς, στην οποία αναφέρθηκε στη σχέση του Νίκου Μπάρτζη με την Άννα Μαρία και σε πολλά ακόμα θέματα που αφορούν το Survivor 4.

Στο βίντεο που ανέβασαν οι δύο φίλοι στα social media, ψήνουν μπιφτέκια στην ψησταριά και μάλιστα ο Τζέιμς φαίνεται να... «γυρνάει την μπιφτέκα». Μάλιστα όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο πρώην παίκτης του Survivor 4 έχει ξυριστεί και έχει γίνει άλλος άνθρωπος.