Survivor 4: Πρόταση γάμου από τον Σάκη στην Μαριαλένα στον τελικό του Survivor;

Απίστευτη αποκάλυψη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Πρόταση γάμου από τον Σάκη στην Μαριαλένα στον τελικό του Survivor;

Άκρως αποκαλυπτική στάθηκε μπροστά στην κάμερα του Mykonos Tv η πρώην παίκτρια του Survivor, Έλενα Κρεμλίδου. Πέρα από τις προβλέψεις της για τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που τον τελευταίο καιρό δεν τα πάει και τόσο καλά σε νούμερα, αποκάλυψε πως... ενδέχεται να φάμε και κουφέτα!

Αναρωτιέστε από ποιους; Φυσικά από την Μαριαλένα και τον Σάκη! Δεν θυμάστε, μάλιστα, που το είχε πει και ο Τούρκος παραγωγός πως θέλει να τους παντρέψει;

Η αποκάλυψη της Μαριαλένας για τον τελικό του Survivor

"Πιστεύω ότι στον τελικό θα είναι Σάκης, Μαριαλένα και Μπόγδανος και πιστεύω ότι μπορεί να δούμε και καμία πρόταση γάμου στον τελικό. Δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση. Η μαμά της Μαριαλένας, η κυρία Γεωργία, επειδή έχουμε μιλήσει δεν συμφωνεί με όλο αυτό αλλά αν το θέλει η νύφη και ο γαμπρός... Δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω.", είπε μεταξύ άλλων.

Η αποκάλυψη του Λιανού για Μαριαλένα - Σάκη

"Δεν το περίμενα αλλά τώρα μπαίνει στην ατομική φάση το πράγμα και θα παίξουν και στρατηγικά. Είναι πολλοί λίγοι οι παίκτες που κράτησαν μια σταθερή απόδοση μέσα στο παιχνίδι. Όλη η φασαρία που έγινε με τον Τριαντάφυλλο ήταν επειδή ο Ασημακόπουλος στην αρχή δεν παραδέχθηκε ότι ήταν στρατηγική η απόφασή του."

Όσον αφορά Μαριαλένα - Κατσούλη είπε πως στα γυρίσματα είναι πολύ διακριτικοί και δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχουν ή δεν έχουν κάτι.