Survivor 4: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μεταμορφώθηκε σε Γιώργο Ασημακόπουλο στο Πρωινό

Ντύθηκε σαν αυτόν και χόρεψε το «Κόκο Μπόνγκο»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μεταμορφώθηκε σε Γιώργο Ασημακόπουλο στο Πρωινό

Όλοι ξέρουμε πόσο πολύ πουλάει το Survivor 4, τα νούμερα τηλεθέασης άλλωστε μιλάνε από μόνα τους. Γι' αυτό και οι τηλεοπτικές εκπομπές το εκμεταλλεύονται στο έπακρο.

Χαρακτηριστικά παράδειγμα αυτό που συνέβη το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Πρωινό με τον Δημήτρης Ουγγαρέζο.

Πιο συγκεκριμένα ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά χόρεψε σαν τον Γιώργο Ασημακόπουλο με το χαρακτηριστικό «Κόκο Μπόνγκο», με το οποίο έχει συνδεθεί ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Μάλιστα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ως Γιώργος Ασημακόπουλος, ζήτησε από τους fans του μία θερμή υποδοχή καλύτερη από του James Καφετζή όταν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αν μου επιτρέπεται θα πω πως, δεν γέλασα αλλά.. γούστα είναι αυτά.

Η μεταμφίεση του Δημήτρη Ουγγαρέζου σε Γιώργο Ασημακόπουλο

Επιτέθηκε λεκτικά μετά την χθεσινή ψηφοφορία η Μαριαλένα στον Ασημακόπουλο

Όταν λέμε πως το Survivor είναι το παιχνίδι ανατροπών το εννοούμε! Ενώ από το πρωί της Δευτέρας σας είχαμε αποκαλύψει τον τρόπο που θα γίνεται η ψηφοφορία και πως θα βγαίνουν οι παίκτες το βράδυ της ίδιας ημέρας οι ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού έδωσαν άλλο τρόπο! Α, ρε Ατζούν με τα fake spoils σου! Ο κρύος ιδρώτας τρέχει μη και πέσουν περισσότερο τα ποσοστά τηλεθέασης και κάνει... παιχνιδάκια. Καλή ανατροπή, δυνατή, δεν μπορούμε να πούμε. Ωστόσο ο τρόπος που σας παρουσιάσαμε εμείς ενδέχεται να συμβεί σε λίγες εβδομάδες από τώρα...

Τέλος πάντων, στον τρόπο ψηφοφορίας μπορεί να πέσαμε έξω και το παραδεχόμαστε, ξέρετε ότι δεν έχουμε τέτοια προβλήματα εμείς, στο ποιος κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας ωστόσο ήταν σίγουρο πως θα πέσουμε μέσα. Γιώργο Ασημακόπουλο είπαμε, Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε!

Στο συμβούλιο του νησιού, λοιπόν, είδαμε τον Ντάφυ κλασικά να ψηφίζετε από τους συμπαίκτες του και τον Ασημακόπουλο προς έκπληξη όλων να δίνει στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη. Στρατηγική κίνηση, ξεκάθαρα, που έφερε όμως πολλές αντιδράσεις.

Η Μαριαλένα με το που άκουσε την ανακοίνωση του Γιώργου έπεσε να... πεθάνει! Άλλο κλάμα ξανά για τον Σάκη Κατσούλη. Αφού ο Σάκης άλλαξε θέση στους πάγκους με τον Κόρο για να κάτσει δίπλα της και να την ηρεμήσει. Έλα Χριστέ και Παναγιά. Κι ο Λιβάνης διακοπές. Καλά κάνει...

Στο συμβούλιο είδαμε μια Μαριαλένα να μην μπορεί να μιλήσει από τους λυγμούς και τα κλάματα αλλά όταν οι κάμερες έκλεισαν και οι παίκτες ξεκίνησαν να μετακινούνται προς τα βανάκια έγινε το σώσε! Η Μαριαλένα, όπως μας αποκάλυψε ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο επιτέθηκε λεκτικά στον Ασημακόπουλο, χρησιμοποιώντας και κάποιες λέξεις που καλό θα είναι να μην τις αναφέρουμε εμείς εδώ.

Ο Σάκης να είναι από δίπλα της και να την τραβάει και οι περισσότερο να κοιτάνε απλά παγωμένοι. Ο Ντάφυ μαζί της, έχωνε κι αυτός και ο Γιώργος σύμφωνα με την πηγή μας απαντούσε μόνο στον Ντάφυ. Φάνηκε να καταλαβαίνει την ψυχολογική κατάσταση της Μαριαλένας, που καιρό τώρα σας λέμε πως δεν είναι και τόσο καλά, και την άφησε να ξεσπάσει. Τον Τριαντάφυλλο πάντως δεν μπορούσε με τίποτα να τον ακούει.

Ο Σάκης προσπαθούσε να ηρεμήσει την κατάσταση ενώ κάποιοι μόνο ποπ κορν που δεν έβγαλαν...