Survivor 4 - Ασημακόπουλος: "Το παραμυθάκι Μαριαλένας - Σάκη δεν είναι έρωτας, @ρχιδ!@ είναι! Το παίζουν Ευρυδίκη - Βασάλος"

"Ο Σάκης έχει έρθει διαβασμένος και μιλάει με στραητγική"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ασημακόπουλος:

Λίγο μετά το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και αφού κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης στο σημερινό επεισόδιο του survivor, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έριξε τα βέλη του!

Ο ίδιος αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τον συγκεκριμένο παίκτη και τον κατηγόρησε για αλλαγή συμπεριφοράς μπροστά στις κάμερες!

"Τα παιδιά το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο! Εντάξει αυτός έχει έρθει διαβασμένος, έχει δει τα πάντα και ξέρει κάθε σπιθαμή εδώ πέρα! Εννοείται πως είναι μελετημένος και είναι στρατηγική ο τρόπος που μιλάει! Εγώ του το δίνω, τα κάνει τέλεια όλα! Μπράβο του! Και το παραμυθάκι Μαριαλένα-Σάκη! Τι είναι τώρα αυτό; Έρωτας είναι; Αρχ@@α! Αυτοί θα βγουν έξω και ούτε καν θα μιλάνε! Πάνε να το παίξουνε Βασάλος και Ευρυδίκη! Εντάξει μια φορά γίνεται αυτό", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Όσα είπε ο Ασημακόπουλος

Σφαγή ανάμεσα στη Μαριαλένα και τον Ασημακόπουλο πριν το αγώνισμα!

Σε μια άγρια κόντρα προχώρησαν λίγο πριν από το ατομικό αγώνισμα του Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τους δύο να συνεχίζουν να βρίσκονται υπό ένταση, μετά τις υποψηφιότητες που προέκυψαν στο τελευταίο συμβούλιο.

Ο Ασημακόπουλος χρειάστηκε να παραδώσει πίσω το τοτέμ της ατομικής ασυλίας, χάρη στο οποίο υπέδειξε ως υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη, με τη Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο, όμως, να του επιτίθενται ξανά, αμφισβητώντας τα κίνητρα, υπό τα οποία ψήφισε.

Ο παίκτης της κόκκινης ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά, ότι δεν ήθελε να κινδυνεύσουν οι φίλοι του, παραδεχόμενος επιπλέον πως ήθελε να διώξει ένα δυνατό αγωνιστικά παίκτη. «Ποιο είναι το πρόβλημά σου σε όλο αυτό;», είπε στη Μαριαλένα, προσθέτοντας πως αν ο Σάκης κέρδιζε σε ατομική ασυλία, θα ψήφιζε τον Ηλία.

«Θέλω να βγάλω έναν δυνατό παίκτη και δεν θέλω να βγάω τους φίλους μου τι θα κάνουμε δηλαδή; Θα μας πρήζετε τα ουμπ@λ@ γιατί ψηφίσαμε τον Σάκη;»