Survivor 4 trailer 19/5: Ο Μπόγδανος ξεσκεπάζει τον Κατσούλη

"Δεν είναι άτομο εμπιστοσύνης! Το να με πιάσει και να μου πει..."

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 19/5: Ο Μπόγδανος ξεσκεπάζει τον Κατσούλη

Θα πέσουνε κεφάλια και μάσκες απόψε 19/5 στο Survivor! Από την ημέρα που το παιχνίδι έγινε ατομικό και συγκεκριμένα από την πρώτη ασυλία που ο Ασημακόπουλος έδωσε στον Σάκη ως υποψήφιο προς αποχώρηση τα πράγματα στην παραλία μεταξύ των παικτών είναι τεταμένα.

Σάκης, Μαριαλένα και Ντάφυ έχουν χωριστεί και απομακρυνθεί από τους υπολοίπους αλλά για κακή τους τύχη από τις ψηφοφορίες έχουν βρεθεί αυτή την εβδομάδα να είναι και οι τρεις προτεινόμενοι προς αποχώρηση, δίπλα στη Νικολέτα. Απόψε έχουμε την αποχώρηση και σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποιος θα φύγει αλλά το θέμα μας εδώ είναι τι συμβαίνει στην παραλία.

Στην παραλία, λοιπόν, όπως θα δείτε και στο παρακάτω trailer επικρατεί μια μικρή ηρεμία... πριν την μεγάλη φουρτούνα. Έτσι δεν γίνεται πάντα; Μπορεί όλοι να μιλάνε στην κάμερα και να θάβουν ο ένας τον άλλον (βλέπε Μπόγδανο που σήμερα θα αδειάσει τον Σάκη Κατσούλη) αλλά μεταξύ τους κρατάνε ένα... επίπεδο. Περιμένουν μάλλον να σφαχτούν πριν το αγώνισμα πάλι, όπως έγινε κι εχθές μεταξύ Ασημακόπουλου και Μαριαλένας.

Τέλος πάντων. Ένα είναι το δεδομένο. Πως όλοι είναι πολύ πιεσμένοι ψυχολογικά και περιμένουν πως και πως τις Τετάρτες που αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας. Θέλουν όλοι να μιλήσουν στους δικούς τους ανθρώπους. Πάλι θα κλάψουν πριν το αγώνισμα. Σήμερα παίζουν σαν ομάδες, μην το ξεχνάτε. Μπλε και Κόκκινη κι εδώ σας έχουμε πει ήδη ποιοι θα είναι οι τυχεροί αυτής της ημέρας.

Το σημερινό 19/5 trailer του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils