Survivor 4: Βίντεο από όταν η Μενεγάκη φλέρταρε τον Τριαντάφυλλο

Του έκανε νάζια κι εκείνος... μεγάλος player

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Βίντεο από όταν η Μενεγάκη φλέρταρε τον Τριαντάφυλλο

Ο τραγουδιστής και συνθέτης, Τριαντάφυλλος, φέτος δίνει ρέστα με την συμμετοχή του στο Survivor 4! Κάποτε, όμως, κοκκίνιζε όταν στο πλευρό του είχε την Ελένη Μενεγάκη.

Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Πριν από χρόνια ο Τριαντάφυλλος είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον ΑΝΤ1 και υπάρχει βίντεο που τον δείχνει να... κομπλάρει όσο πρέπει στις τσαχπινιές που του έκανε η ξανθιά παρουσιάστρια.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Είναι γνωστό πως τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό από τους τηλεθεατές. Κοίτα τι πήγαν και ξέθαψαν...

Δείτε το βίντεο με την Μενεγάκη και τον Τριαντάφυλλο

@leonidastores

Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΝΤΑΦΥ #ntafi #triantafillos #menegaki #greekculttv

♬ Such a Whore (Stellular Remix) - JVLA

Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε από το Survivor

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που έχει μαζέψει ήδη τα πράγματά του και βρίσκεται στο ξενοδοχείο είναι η Νικολέτα Μαυρίδη ενώ σας έχουμε αποκαλύψει και την ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας, εδώ.

Αναμενόμενο. Ήξερε τι έκανε ο Σάκης για να γλιτώσει τόσο τον εαυτό του όσο και την... πρώην του! Ο Τριαντάφυλλος πάλι την γλίτωσε. 10η φορά υποψήφιος, 10η φορά που παραμένει μέσα. Έχει φτάσει στην τελική ευθεία το παιχνίδι κι ο τραγουδιστής ακόμα μέσα. Έχει κάνει κι ένα δυνατό comeback στις νίκες. Έχει γούστο να τον δούμε και σε κανένα τελικό. Εδώ θα είμαστε πάντως, στο Youweekly.gr, όταν φτάσει η ώρα να τα πούμε όλα πάντως.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils