Survivor 4: Αποκάλυψη από τον Πάνο Καλίδη! Παραβίασε τους κανόνες του παιχνιδιού και το παραδέχθηκε

Μίλησε και για τον Κατσούλη: "Ο Σάκης τραβάει καψούρα και..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αποκάλυψη από τον Πάνο Καλίδη! Παραβίασε τους κανόνες του παιχνιδιού και το παραδέχθηκε

Κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου Survivor, ένας πρώην παίκτης αυτού, ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε στο πλατό των... ανταγωνιστών! Συγκεκριμένα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο αλλά και τις κριτικές που δέχτηκε με αφορμή την παρουσία του στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για το Survivor 4

«Δεν είναι στημένο αυτό που βλέπουμε. Είναι μια μικρογραφία των χαρακτήρων που έχουμε και έξω αλλά λόγω συνθηκών πολλαπλασιάζεται».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι διέρρευσαν οι αμοιβές ορισμένων παικτών δήλωσε πως δεν ξέρει τι ισχύει και τι όχι αλλά και ότι είναι μέρος του ριάλιτι στοιχείου να γίνει ντόρος γύρω από αυτά.

Για ποιον λόγο αποχώρησε

«Όταν άρχισα να ξεφεύγω είπα ότι μπορώ να κάνω ζημιά στον εαυτό μου, εγώ είμαι τραγουδιστής. Στον τελευταίο αγώνα έχασα και έβρισα. Κι έτσι είπα φεύγω».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ήρθε κρυφά σε επικοινωνία με τη γυναίκα του όταν ήταν στο ξενοδοχείο κι ότι μίλησε με τη γυναίκα του χρησιμοποιώντας το.. κωδικό όνομα που είχαν σκεφτεί για τέτοιες περιπτώσεις. Να υπενθυμίσουμε πως ο τραγουδιστής είχε παραβιάσει ξανά τους κανόνες του παιχνιδιού όταν έκλεψε φαγητό κρυφά με την Κάτια Ταραμπάνκο!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αμέσως μετά του έδειξε φωτογραφίες από πρώην συμπαίκτες τους περιμένοντας για το καθένα από ένα σχόλιο. «Αγνό παιδί» χαρακτήρισε τον Νίκο Μπάρτζη ενώ για τον Σάκη Κατσούλη έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί αφού η σχέση του με τη Μαριαλένα μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου:

«Ο Σάκης είναι ευέξαπτος. Δεν έχει σενάριο στο πώς θα κινηθεί. Δεν έχει στρατηγική. Τραβάει καψούρα και παλεύει για την αγάπη του» είπε και συμπλήρωσε πως σίγουρα η ίντριγκα γύρω από τον χωρισμό του με τη Μαριαλένα έπαιξε ρόλο στην επιλογή του στα κάστινγκ.

Με πόσα λεφτά έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο ο Πάνος Καλίδης

Ο Πάνος Καλίδης σύμφωνα με τα ποσά που έχουν ακουστεί από την εκπομπή "Στην φωλιά των Κου Κου" λάμβανε για κάθε εβδομάδα παραμονής του στο παιχνίδι το ποσό των 4.500 χιλιάδων ευρώ. Ο τραγουδιστής κάθισε στον Άγιο Δομίνικο κοντά στις 11 εβδομάδες άρα με έναν γρήγορο υπολογισμό είναι πλουσιότερος κατά 49.500 ευρώ.