Survivor 4: Το ποσό που κέρδισε από την συμμετοχή της στο παιχνίδι η Νικολέτα

Ε, εντάξει...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το ποσό που κέρδισε από την συμμετοχή της στο παιχνίδι η Νικολέτα

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε την Νικολέτα Μαυρίδη να μαζεύει τα πράγματά της, όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι από νωρίς πως θα συμβεί στο Youweekly.gr. Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε άλλωστε για το Survivor; Όχι πείτε μας, υπάρχει;

Η Νικολέτα αποχώρησε το reality επιβίωσης, έχοντας λάβει μέρος σε 115 αγωνίσματα, στα οποία σημείωσε 51 νίκες, ενώ είχε και 64 ήττες, με το ποσοστό της να είναι στο 44,3%.

Η αμοιβή της Νικολέτας από την παραγωγή του Survivor

Συνολικά έμεινε στο παιχνίδι 13 εβδομάδες, καθώς δεν ήταν από την αρχή και σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η συμφωνία που είχε κάνει με την παραγωγή σχετικά με τον μισθό που θα έπαιρνε ήταν κάπου μεταξύ 500 και 1.000 ευρώ την εβδομάδα.

Επειδή όμως μπήκε στα μέσα, το πιθανότερο είναι το ποσό αυτό να πλησιάζει περισσότερο το χιλιάρικο. Κάτι που σημαίνει οτι τα χρήματα που θα πάρει για την συμμετοχή της, θα αγγίζουν τις 13.000. Πολύ περισσότερα από αυτά που συγκέντρωσε ο Παύλος Γαλακτερός...

Καμία αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα - Τα αλλάζει όλα ο Ατζούν!

Ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο με κάλεσε το βράδυ της Τετάρτης, ακριβώς μετά το τέλος του επεισοδίου για να μου μεταφέρει τις έκτακτες αλλαγές που έμαθε πως θα συμβούν.

Την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, δεν θα υπάρχει καμία αποχώρηση! Μάλιστα, όλα τα αγωνίσματα θα είναι αγωνίσματα επάθλου και ομαδικά! Δηλαδή όπως θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες την Κυριακή έτσι θα αγωνιστούν όλη την εβδομάδα.

Αυτό θα συμβεί καθώς ο Γιώργος Λιανός θα έρθει στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και το ριάλιτι θα το παρουσιάσει ξανά ο Ατζούν! Επίσης, τα έπαθλα θα είναι πολύ... μεγάλα!

Ξέρουμε όλοι πως όταν αναλαμβάνει ο Ατζούν η κατάσταση πάει σε άλλο level! Προσπαθώ να μάθω και τα έπαθλα, και λογικά θα τα μάθω τις επόμενες μέρες! Το ξέρετε πως μόνο στο Youweekly.gr θα έχετε την σωστή πληροφόρηση, πρώτοι από όλους γι' αυτό... μείνετε συντονισμένοι! Θα επανέλθω... Σας έχω αφήσει εγώ πότε έτσι άλλωστε;

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils