Survivor 4: Η Έλενα Κρεμλίδου "σπάει" την σιωπή της και δίνει στεγνά την Μαριαλένα

Αποκάλυψε όλα όσα της είχε πει για τον Γιώργο Λιβάνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Έλενα Κρεμλίδου

Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε για ακόμα μια φορά από τότε που βγήκε από το Survivor, στην κάμερα του Ευτυχείτε και πέρα από το ότι σχολίασε καταστάσεις και γεγονότα που παρακολουθήσαμε στα προηγούμενα επεισόδιο, μίλησε και για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκαλύπτοντας κάποια πράγματα που της είχε εκμυστηρευτεί για την προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Έλενας Κρεμλίδου

"Η Μαριαλένα μας μιλούσε συνέχεια για την σχέση της, μετρούσε φεγγάρια, κάθε εφτά και τέταρτο κοιτούσαμε όλοι μαζί το φεγγάρι, τραγουδούσαμε "που και που". Ήμασταν σε μια τρελή κατάσταση τον πρώτο μήνα. Όντως μας έλεγε πόσο ήθελε τον Γιώργο.", είπε μεταξύ άλλων ενώ "κάρφωσε" και πρώην συμπαίκτη της λέγοντας πως μετά το παιχνίδι βγήκαν να μιλήσουν και συνειδητοποίησε πως της έλεγε πάλι ψέματα.

Πρόταση γάμου από τον Σάκη στην Μαριαλένα στον τελικό του Survivor;

Άκρως αποκαλυπτική στάθηκε και μπροστά στην κάμερα του Mykonos Tv η πρώην παίκτρια του Survivor, Έλενα Κρεμλίδου, πριν από λίγες ημέρες. Πέρα από τις προβλέψεις της για τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που τον τελευταίο καιρό δεν τα πάει και τόσο καλά σε νούμερα, αποκάλυψε πως... ενδέχεται να φάμε και κουφέτα!

"Πιστεύω ότι στον τελικό θα είναι Σάκης, Μαριαλένα και Μπόγδανος και πιστεύω ότι μπορεί να δούμε και καμία πρόταση γάμου στον τελικό. Δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση. Η μαμά της Μαριαλένας, η κυρία Γεωργία, επειδή έχουμε μιλήσει δεν συμφωνεί με όλο αυτό αλλά αν το θέλει η νύφη και ο γαμπρός... Δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω.", είπε μεταξύ άλλων.