Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης γυρίζει την μπιφτέκα - Αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στον Ντάφυ

Αποκλειστικό! Άλλος άνθρωπος πίσω από τις κάμερες και άλλος μπροστά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης γυρίζει την μπιφτέκα - Αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στον Ντάφυ

Όπως φαίνεται η κόκκινη ομάδα και συγκεκριμένα ο Ηλίας Μπόγδανος κάτι ήξερε όταν έλεγε πως ο Σάκης Κατσούλης έχει περίεργη συμπεριφορά και δεν τον εμπιστεύεται, παρόλο που οι δυο παίκτες είχαν έρθει αρκετά κοντά μέσα στο παιχνίδι του Survivor 4.

Στα τελευταία επεισόδια έχουμε δει τον Σάκη, μαζί με την Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο να έχουν απομονωθεί από όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Ένα γεγονός που έχει ξινίσει πολύ, για αυτό κιόλας τους ψήφισαν για να αποχωρήσουν. Βέβαια, δεν τα κατάφεραν αφού τελικά ο Ατζούν έκλεισε εισιτήριο στην Νικολέτα για να γυρίσει στο σπίτι της.

Την επόμενη ημέρα μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, σύμφωνα με πληροφορίες μας, όλα άλλαξαν! Οι Amigos είναι πεσμένοι ψυχολογικά, καθώς δεν περίμεναν πως θα αποχωρήσει μέλος της παρέας τους, έχοντας σίγουρο πως το κοινό θα διώξει Σάκη, Μαριαλένα ή Ντάφυ. Οι προβληματισμοί είναι πολλοί και όπως μας ενημέρωσε πρόσωπο που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, μερικοί φαίνεται πως σκέφτονται να αλλάξουν τακτικοί και να στραφούν ξανά προς τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος σώθηκε για 11η φορά!

Γυρίζει την μπιφτέκα απέναντι στον Ντάφυ ο Σάκης Κατσούλης;

Survivor 4 Σάκης Κατσούλης

Από την άλλη ωστόσο, την ώρα που οι Amigos θέλουν να πλησιάσουν τον Τριαντάφυλλο και να τον πάρουν προς το μέρος τους με σκοπό να διώξουν Μαριαλένα και Σάκη, ο Κατσούλης πίσω από τις κάμερες έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντι του.

Χαρακτηριστικά η πηγή μας ανέφερε πως μετά το συμβούλιο του νησιού ο Σάκης φαίνεται λίγο χαμένος στις σκέψεις του και κρατάει την Μαριαλένα σε απόσταση, ενώ μπορεί μπροστά από τις κάμερες να φαίνεται πως λατρεύει τον Τριαντάφυλλο και τον έχει σαν "μπαμπά" του, από πίσω έχει αρχίσει και αποτραβιέται.

Ο Σάκης φοβάται πως αν βγουν πάλι όλοι τους υποψήφιοι προς αποχώρηση με έναν δυνατό παίκτη από τους Amigos, θα αποχωρήσει η ο ίδιος ή η Μαριαλένα. Για αυτό θέλει να βγάζει προς τους τηλεθεατές πως είναι τέλεια με τον Ντάφυ, ενώ η αλήθεια είναι πως έχει νευριάσει πολύ που ενώ ο Τριαντάφυλλος δεν παίζει σε όλα τα παιχνίδια και δεν κουράζεται παραμένει στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram