Survivor 4 - Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: "Από όταν έφυγε ο Ηλίας έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα"

Η σύντροφος του Μπόγδανου καθηλώνει με την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου:

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει εξαρχής, ο Ηλίας Μπόγδανος όταν πήρε την απόφαση να φύγει για Άγιο Δομίνικο άφησε πίσω του εκτός από οικογένεια και την κοπέλα του, την πρώην παίκτρια του GNTM, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Το γνωστό μοντέλο μπορεί να τον έχει στηρίξει δημόσια πολλές φορές με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αλλά δεν έχει μιλήσει ποτέ σε εκπομπή, μέχρι σήμερα Πέμπτη 21/5 που παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Οι δηλώσεις της συντρόφου του Ηλία Μπόγδανου

"Σίγουρα έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα από τότε που έφυγε ο Ηλίας και σίγουρα θα είναι κι ένα σοκ όταν γυρίσει γιατί δεν θα ξέρουμε ούτε εγώ ούτε η οικογένειά του τι να του πρωτοπούμε από αυτά που έχουν γίνει όσο καιρό απουσιάζει. Φυσικά και μου λείπει αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για εκείνον πιστεύω έκανε πολύ σωστή επιλογή.

Μου ανακοίνωσε τελευταία στιγμή ότι θα πάει στο Survivor και του είπα πήγαινε γιατί θα σε βοηθήσει σε όλους τους τομείς και του είπα είναι και καλή περίοδος τώρα με τον κορωνοϊό.

Του στέλνω κάθε μέρα την θετική μου ενέργεια και περιμένω να βγει νικητής.", είπε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου για τα γενέθλιά της

Όσο βρίσκεται στο Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος έχει εκφράσει ότι ένα από τα πρόσωπα που του λείπουν, είναι η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου αλλά όπως φαίνεται λείπει πολύ και σε αυτήν. Το βράδυ της Τρίτης η όμορφη Αλεξάνδρα δημοσίευσε μία φωτογραφία από την συμβολική τούρτα που έσβησε με το σχήμα του «Spiderman» .

«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ποσά πράγματα μπορούν να αλλάξουν σε έναν χρόνο, πόσες ευκαιρίες μας δίνονται καθημερινά για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη και ότι τελικά είμαστε ή γινόμαστε οι επιλογές μας. Έχουμε την επιλογή και την ελευθερία να γίνουμε όλα όσα θέλουμε και η ημέρα των γενεθλίων είναι απλά μια μικρή υπενθύμιση ότι πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη βάση και αξία στην κάθε μέρα που περνά, γιατί τελικά αυτή είναι που μας διαμορφώνει. Ένα χρόνο πριν ευχήθηκα για όσα έχω σήμερα και σήμερα λοιπόν θα ευχηθώ για όλα όσα θέλω να γίνω και να καταφέρω στο μέλλον», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης.

Αλεξάνδρα εξαρχοπούλου σύντροφος Μπόγδανου Survivor