Survivor 4 - Αποκλειστικό: Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Καρολίνα - Μαριαλένα

Άγριο σκηνικό με το που έκλεισαν οι κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Αποκλειστικό: Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Καρολίνα - Μαριαλένα

«Καταιγιστικές» είναι οι πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς το τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor ήταν αρκετά έντονο, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Καρολίνα Καλύβα να έρχονται σχεδόν στα χέρια.

Οι δύο παίκτριες μπορεί να παίζουν στην ίδια ομάδα πια, αναφορικά με τα ομαδικά αγωνίσματα, αλλά κάθε άλλο παρά τις καλύτερες σχέσεις έχουν. Κάτι το γεγονός, ότι είναι ανταγωνιστικές από την φύση τους και θέλουν πάντα να νικούν, κάτι η ζήλεια της Μαριαλένας για τον Σάκη, έστω κι αν ξεκαθαρίζουν πως δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους σε κάθε τόνο, ήταν λογικό κάποια στιγμή τα δύο κορίτσια να έρθουν σε ένταση.

Το συμβάν έγινε με αφορμή την τελευταία αποχώρηση, όπου τόσο ο Σάκης όσο και η Μαριαλένα ήταν υποψήφιοι. Η Μαριαλένα, μάλιστα, δεν είχε ιδιαίτερα την προτίμηση του κοινού, με την κίνηση του Σάκη να υποδείξει την Νικολέτα να τους δικαιώνει, αφού ούτε το δίδυμο μήτε και ο Τριαντάφυλλος αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης... διαβάστε τη συνέχεια για τον καυγά Μαριαλένας Καρολίνας στο Athensmagazine.gr