Survivor 4: Η κρυφή συμφωνία Ατζούν - Τζέιμς - Μπάρτζη

Το «κλείσανε» λίγο πριν αποχωρήσουν οικειοθελώς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η κρυφή συμφωνία Ατζούν - Τζέιμς - Μπάρτζη

Η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και αυτή του Νίκου Μπάρτζη που ακολούθησε, αποτέλεσε ένα μικρό σοκ τόσο για τους φανς του Survivor 4 όσο και για την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης αφού ήταν δύο από τα πιο δυνατά ονόματα.

Επειδή λοιπόν και οι δύο αποχωρήσεις παραήταν ηχηρές και επειδή ήρθε η μία μετά την άλλη, προσπαθήσαμε να μάθουμε μερικές πληροφορίες πίσω από τη συμφωνία που έκαναν οι δύο κολλητοί φίλοι με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να βγουν κερδισμένοι.

Ήδη σας ενημερώσαμε σχετικά με το τι συμβαίνει με την αμοιβή των παικτών, ενώ τώρα προκύπτουν νέα στοιχεία στην επιφάνεια.

Η συμφωνία που έκαναν ο Τζέιμς, ο Μπάρτζης και ο Ατζούν για το Survivor 4

Οι παίκτες έφυγαν αλλά δεν έφυγαν με άδεια χέρια. Αυτό γιατί ο Τούρκος παραγωγός προκειμένου να αξιοποιήσει το πόσο πολύ πούλησαν ως δίδυμο στον κόσμο, αποφάσισε να τους δώσει τη δική τους εκπομπή.

Τζέιμς - Μπάρτζης Survivor

Κανείς δεν ξέρει αν στην πραγματικότητα θα δούμε τους δυο τους να αναλαμβάνουν από κοινού κάποια ταξιδιωτική εκπομπή, το μόνο σίγουρο είναι όμως πως ο Ατζούν δεν έχει σκοπό να χάσει δύο τόσο δυνατά χαρτιά.

Ακυρώθηκε το πάρτι υποδοχής στο Ζευγολατιό για τον Νίκο Μπάρτζη

Ακυρώθηκε τελικά το πάρτι υποδοχής στο Ζευγολατιό για τον Νίκο Μπάρτζη, μετά τις εξελίξεις με τις πυρκαγιές που συνεχίζουν να πλήττουν την Κορινθία.

Συγγενείς και φίλοι του πρώην Survivor είχα ετοιμάσει πανηγυρική υποδοχή για τον ίδιο, ωστόσο οι πολλαπλές και τραγικές ζημιές στάθηκαν εμπόδιο στην πραγματοποιήση της.

Η Άννα Μαρία Βέλλη αφού πρώτα έκανε δημόσια έκκληση για τις φωτιές γνωστοποιήσε την δυσάρεστη αυτη εξέλιξη μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, δημοσιεύοντας ένα instastory.

«Όπως ίσως να έχετε δει η φιέστα για την υποδοχή του Νίκου έχει ακυρωθεί μετά τα τελευταία γεγονότα με τις πυρκαγιές, κάτι που εμένα και τον James μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και το υποστηρίξαμε εξαρχής και με χαρά διαπιστώσαμε πως και ο φίλος μας ο Νίκος θεώρησε απόλυτα σωστό να πράξει.

Η ανάγκη για είδη πρώτων βοηθειών εξακολουθεί να υπάρχει και θα θέλαμε να σας ζητήσουμε όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε να παραδώσετε ό,τι μπορείτε στην παρακάτω διεύθυνση: Πλατεία Ιωάννη Γαλιλαίου στο κτηνιατρείο του Γιώργου Παπαθανασίου.

Όσο για την υποδοχή του Νίκου αρχικά είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφει στην Ελλάδα και ελπίζουμε πως όταν όλα αυτά έχουν αίσιο τέλος, θα είμαστε όλοι εκεί για να τον υποδεχτούμε με τομάτες όπως πραγματικά του αξίζει».

Survivor 4 ακυρώθηκε το πάρτι υποδοχής στο Ζευγολατιό για τον Νίκο Μπάρτζη