Survivor 4: Η στρατηγική του Ντάφυ εξόργισε τους παίκτες

Άγριο ξέσπασμα εναντίον του πριν από το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η στρατηγική του Ντάφυ εξόργισε τους παίκτες

Για ακόμα μία φορά, ο Τριαντάφυλλος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του όλο το ενδιαφέρον στο Survivor 4. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες, φαίνεται πως όλοι οι παίκτες του κάνουν επίθεση και εμείς ξέρουμε τον λόγο.

Έχουμε δει τον «Ντάφυ» σε πάρα πολλές περιπτώσεις να επικαλείται τον τραυματισμό του και τη δισκοκήλη, ώστε να μην παίξει στο αγώνισμα. Και το κάνει ακόμη και σε περιπτώσεις, που παίρνει το «πράσινο φως» από τους... μεγαλογιατρούς του, δείχνοντας πως το μόνο που τον νοιάζει, είναι η στρατηγική του, είτε για τον εαυτό του για την ομάδα του.

Είναι, δε, αμέτρητες οι φορές, όπου τον έχουμε δει να μην αγωνίζεται για την ασυλία, όταν ήταν ακόμη ομαδικό το παιχνίδι, ώστε να μην «επιβαρύνει» την ομάδα του με έναν αδύναμο παίκτη στα ματσαρίσματα, θεωρώντας πως το πέναλτι είναι καλύτερο. Ίσως και να έχει δίκιο, αφού αρκετές είναι οι περιπτώσεις, όπου η ομάδα του επικράτησε, αλλά φυσικά πρόκειται για τον ορισμό της ακύρωσης του fair play... διαβάστε τη συνέχεια για την στρατηγική του Ντάφυ στο Athensmagazine.gr