Survivor 4: Ο Ατζούν διπλασίασε τις αμοιβές Σάκη - Μαριαλένας

Αποκάλυψη της κρυφής συμφωνίας τους - Ποιος ο λόγος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Ατζούν διπλασίασε τις αμοιβές Σάκη - Μαριαλένας

Με αφορμή την αποψινή εμφάνιση του Ατζούν στο Survivor στη θέση της παρουσίασης βγήκαν... πολλά στην φόρα! Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό, και συγκεκριμένα του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα, ο Τούρκος παραγωγός έχει κάνει ειδική συμφωνία με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

Η συμφωνία Μαριαλένας - Σάκη με Ατζούν

«Ο Acun Ilicali είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν μια συμφωνία για ένα εφάπαξ ποσό, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και του Νίκου. O Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντήθηκαν με στέλεχος της παραγωγής και έκαναν μεμονωμένη, δική τους συμφωνία. Διπλασιασμός του ποσού και θα το πάρουν με τη μορφή bonus στο τέλος του reality, την εβδομάδα που θα αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Μαριαλένα παίρνει 500 ευρώ την εβδομάδα και τώρα θα πάει στα 1,000 και ο Σάκης από τα 1,500 πάει στις 3,000 την εβδομάδα», είπε ο δημοσιογράφος.

Ο Σάκης σε δυσμενή ψυχολογική κατάσταση στο νησί

Μετά το τελευταίο συμβούλιο ο Σάκης δεν ήταν τόσο καλά ψυχολογικά, όπως μου αποκάλυψε ο άνθρωπός μου. Τον είχε ρίξει μάλλον πολύ η σκέψη του τι θα συμβεί με εκείνον και την Μαριαλένα μετά το παιχνίδι. Αλλά επειδή δεν είναι κι άνθρωπος που θέλει να τα δείχνει τόσο πολύ όλα αυτά στις κάμερες, θέλει να κρατήσει ένα συγκεκριμένο προφίλ (όλοι έχουν στρατηγική, γιατί όχι κι αυτός;) αποφάσισε να απομονωθεί κάποιες ώρες στο δάσος όπου όλοι γνωρίζουμε πως δεν υπάρχουν κάμερες.

Η αλήθεια είναι πως η Μαριαλένα δεν ήθελε να τον αφήσει μόνο του και του έλεγε πως θα πάει κι αυτή μαζί του, να κάτσουν μόνοι τους, χωρίς να μιλάνε, απλά να είναι εκεί αλλά ο Σάκης ήταν ανένδοτος. Δεν ήθελε κανέναν εκείνη την στιγμή μαζί του.

Απομονώθηκε λοιπόν για πολύ λίγη ώρα στο δάσος και γύρισε σα να μην έγινε τίποτα. Τι περνάνε κι αυτοί οι άνθρωποι εκεί πέρα, πόσο τους ανακατεύεται η... ψυχολογία.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils