Survivor 4: Η μητέρα της Μαριαλένας φεύγει για Άγιο Δομίνικο

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η μητέρα της Μαριαλένας φεύγει για Άγιο Δομίνικο

Χαμός θα γίνει στον Άγιο Δομίνικο! Όπως σας είχαμε αποκαλύψει αρκετό καιρό πριν, μέσα στις εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους παίκτες του Survivor - εκτός από το αποψινό έπαθλο που είναι κορυφή - έχει σχεδιάσει κι ένα ταξίδι συγγενών στο νησί.

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τα αδέρφια των παικτών να πηγαίνουν στον Άγιο Δομίνικο αλλά σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε το μεσημέρι της Τρίτης, στο νησί τελικά θα ταξιδέψουν οι γονείς των παικτών.

Αυτό σημαίνει πως... η μητέρα της Μαριαλένας που είναι εντελώς αντίθετη με την "επανασύνδεση" της κόρης της με τον Σάκη, θα βρεθεί στο Survivor μπροστά στον... Σάκη. Χαμός;

Η συνέντευξη της μητέρας της Μαριαλένας για τον Σάκη Κατσούλη

"Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη γι΄αυτό. Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για την δημοσιότητα. Και να την θέλει μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Άλλωστε γι' αυτό μπήκε. Γιατί αν ήθελε την Μαριαλένα πραγματικά έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την διεκδικούσε.

Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αυτή είναι η στρατηγική του, τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα "μια φορά την κατέστρεψε πάει και για δεύτερη;" Δεν μου απάντησε ποτέ.", είπε μεταξύ άλλων ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια τον Γιώργο Λιβάνη.

Τον Γιώργο τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι δεν θα έχω καμία αντίρρηση. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί, τον έχω δει τέσσερις φορές. Τον αγκάλιασα και μπήκε απευθείας στην καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί για τον Γιώργο και αυτά που άκουσα από τον κόσμο, παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση."