Survivor 4: "Έσκασαν" από το φαγητό Νίκος - Τζειμς! Η φωτογραφία με τις μπυροκοιλιές τους

Το επικό σχόλιο του Καφετζή - «Γενικά την έχω μεγαλύτερη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4:

Κοινές διακοπές κάνουν ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής, μετά την επιστροφή του πρώτου από το Survivor 4 πριν από μερικές ημέρες. Η υποδοχή του μάλιστα ειδικά στο αεροδρόμιο έμοιαζε.... πρωθυπουργική!

Οι δυο πρώην συμπαίκτες που έγιναν κολλητοί φίλοι, περνούν μαζί τις ημέρες τους στο χωριό του Νίκου, μαζί μάλιστα και με την Άννα Μαρία Βέλλη. Οι αναρτήσεις τους είναι επικές δείχνοντας μας πόσο όμορφα περνάνε.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, ο Μπάρτζης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε την κοιλιά που έχει κάνει από το πολύ φαγητό και την σύγκρινε με αυτή του Τζέιμς Καφετζή.

«Μυστη μου τελικά την έχεις μεγαλύτερη από έμενα την κοιλια», έγραψε στη λεζάντα του με το σχόλιο του Τζέιμνς να είναι επικό αφού έγραψε «Γενικά την έχω μεγαλύτερη».

Αυτή είναι η ανάρτηση Τζέιμς και Νίκου

«Ο τραυματισμός του Νίκου είναι πολύ άσχημος»

O Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και έκανε μερικές «καυτές» αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του στο Survivor 4 καθώς και για τον αγαπημένο του φίλο, Νίκο Μπάρτζη.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Τζέιμς έφυγε και ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος όπως είπε αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με το πόδι του.

Ο Τζέιμς, εξήγησε πως από τη μία ο Νίκος αποχώρησε επειδή δεν του άρεσε που το παιχνίδι πήρε παράταση, ενώ από την άλλη ο τραυματισμός του ήταν όντως πολύ μεγάλος.

«Να σου πω την αλήθεια θυμάμαι ότι με τον Νίκο είχε ακουστεί ότι μετρούσαμε μέρες που έχουν μείνει για το παιχνίδι. Είχαμε περάσει διάφορες κρίσεις.

Κάποια στιγμή που μετρούσαμε είχαν μείνει νομίζω 28. Ο Νίκος εκείνη την περίοδο πέρναγε μία πολύ μεγάλη κρίση και πάνω που είχε καταφέρει να τον ηρεμήσω μάθαμε πως το πρόγραμμα πάει πολύ καλά έξω και θα κρατήσει ένα μήνα παραπάνω. Αυτό ήταν το χτύπημα.

Αυτό βοήθησε στο να φύγει ο Νίκος. Αλλά και ο τραυματισμός του ήταν πολύ άσχημος. Ήμουν μαζί του χθες και το πόδι του είναι πολύ άσχημα», είπε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Καφετζής.