Γιώργος Λιανός: Αποκαλύπτει το μεγάλο φινάλε του Survivor

«Έχει δρόμο το ατομικό ακόμα, είναι ζόρικο, τρέχουν πάρα πολύ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Λιανός: Αποκαλύπτει το μεγάλο φινάλε του Survivor

Στην Ελλάδα επέστρεψε για μερικές μέρες ο Γιώργος Λιανός και μάλιστα το πρωί της Τρίτης bρέθηκε στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera, όπου και συμμετέχει μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε φυσικά όλες τις τελευταίες εξελίξεις ενώ αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά των παικτών προς τον Τριαντάφυλλο.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιανού

«Τα χώνουν στον Ντάφι και σαν συμπαίκτη, οπότε αυτόν τον κατηγορούν ότι «το έκανες επίτηδες κι εμείς το ξέραμε». Το περίεργο είναι ότι τόσο καιρό σαν συμπαίκτης σας έκανε κάτι το οποίο είχε πέσει στην αντίληψή σας και δεν είπατε τίποτα, τώρα που είναι ατομικό και βλέπεις ότι υπάρχει ανταγωνισμός, βγαίνει στην επιφάνεια.

Έχει δρόμο το ατομικό ακόμα, είναι ζόρικο, τρέχουν πάρα πολύ. Συνήθως φτάνουν 4 άτομα στον ημιτελικό και μετά είναι 2 live, ο ημιτελικός και μένουν 2 που πάνε στον τελικό. Είναι με ψηφοφορία».

«Το Survivor 4 είναι αληθινό! Δεν υπάρχει σενάριο»

Ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε συνέντευξη στον «Τηλεθεατή» και μίλησε για τη ζωή στον Άγιο Δομίνικο, για τη σχέση του με τους παίκτες του Survivor 4 και τον φανατισμό που επικρατεί.

Τι πιστεύετε ότι έχει το φετινό «Survivor» και έχει φανατιστεί τόσο μαζί του ο κόσμος;

«Είναι αληθινό. Είναι μια ιστορία που δεν έχει σενάριο και κάθε μέρα μας εκπλήσσει».

Γιώργος Λιανός Survivor 4 αποκαλύψεις

Θεωρείτε ότι, μέσα από την ψήφο του, ο κόσμος προσπαθεί να διορθώσει τις αδικίες;

«Ο κόσμος υποστηρίζει τους αγαπημένους του παίκτες. Κάτι που φαίνεται δίκαιο σε μερικούς, για άλλους είναι άδικο».

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Λιανός στην ίδια συνέντευξη είπε πως δεν θα μιλήσει ξανά για το Survivor 4, καθώς δέχεται πολλές επιθέσεις και χαρακτηριστικά ανέφερε το λόγο.

Πίσω από τις κάμερες, οι παίκτες σας συμβουλεύονται;

«Όχι, δεν επιτρέπεται να έχω τέτοιου τύπου σχέση με τους παίκτες, Ο καθένας παλεύει για την ομάδα του και την προσωπική του επιβίωση».