Νίκος Μουτσινάς: «Μήπως λέγεται Survivor για εμάς που το βλέπουμε;»

«Δηλαδή όποιος καταφέρει να το δει μέχρι το τέλος θα πάρει το έπαθλο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: «Μήπως λέγεται Survivor για εμάς που το βλέπουμε;»

Τα καρφιά του πέταξε για ακόμη μια φορά ο Νίκος Μουτσινάς κατά την διάρκεια της εκπομπής, το μεσημέρι της Τρίτης, με αφορμή όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός που έχει εκφράσει αρκετές φορές την γνώμη του για το ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε ξανά πόσο έχει κουράσει πια η εξέλιξη και η πορεία που παίρνει το παιχνίδι.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να πει και μια φοβερή ατάκα, για το ποιος είναι πραγματικά ο Survivor και ποιος όχι!

Τα αιχμηρά σχόλια του Νίκου Μουτσινά για το Survivor

«Περίμενα χτες να φύγει κάποιος να αδειάσει το νησί να πάμε διακοπές αλλά τίποτα.Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση πότε θα τελειώσει;

Νομίζω ότι το βλέπω χρόνια. Μήπως λέγεται Survivor για εμάς που το βλέπουμε; Δηλαδή όποιος καταφέρει να το δει μέχρι το τέλος θα πάρει το έπαθλο».

Ο Μουτσινάς έκραζε on air τον Τριαντάφυλλο και πετάχτηκε ξαφνικά στο πλατό ο Παππάς

Μετά το τέλος της Χρυσής Τηλεόρασης, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την στάση του Τριαντάφυλλου απέναντι στον Γιώργο Κόρομι στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor 4. Αυτό ωστόσο που θα συνέβαινε μετά τα σχόλια του δεν το περίμενε.

«Mε κίνδυνο να γεμίσει το inbox μηνύματα από τον κόσμο που τον στηρίζει και πολύ καλά κάνετε, μην μπείτε στον κόπο να στείλετε μήνυμα γιατί βαριέμαι, δεν γίνεται να υπάρχει αυτή η συμπεριφορά. Ο άνθρωπος χτες δεν έπαιξε για άλλη μια φορά, με δική του απόφαση. Δεν γίνεται να έχουν παίξει ειδικά οι τρεις στη μπλε ομάδα 75 run και να θέλει πάλι δική του τη στιγμή για να πει ότι στον Κόρο ότι πρέπει να πει ευχαριστώ. Εσύ πού πρέπει να πεις ευχαριστώ;» ξεκίνησε να λέει ο παρουσιαστής.

Εκείνη την στιγμή, πετάχτηκε από την πόρτα ο Αλέξης Παππάς φορώντας μάσκα και του έδωσε δώρο ένα βιβλίο. Συγκεκριμένα, τον Κακό το λύκο.