Κάτια Ταραμπάνκο: Η αποκάλυψη για το Survivor All Star που δεν περιμέναμε!

Εξελίξεις...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτια Ταραμπάνκο: Η αποκάλυψη για το Survivor All Star που δεν περιμέναμε!

Η Κάτια Ταραμπάνκο μπορεί αρχικά στο GNTM να μην είχε ακούσει τα καλύτερα σχόλια - παρόλο που βγήκε νικήτρια - ωστόσο, όταν μπήκε στο Survivor 4, αποθεώθηκε από το κοινό για το δυναμισμό της, την αγωνιστικότητά της και όχι μόνο.

Η ίδια μάλιστα βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στη "Φωλιά των Κούκου" και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Η Κάτια μεταξύ άλλων έκανε και μια αποκάλυψη που δεν την περιμέναμε. Το Survivor All Star πρόκειται να έρθει στις οθόνες μας και ενδεχομένως να δούμε και το μοντέλο στο ριάλιτι με τους καλύτερους παίκτες.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω πικρή γεύση που δεν είμαι εκεί, γιατί είμαι εδώ κι έχω κάνει πολλά περισσότερα πράγματα. Πήρα μια γεύση του τι είναι και υπάρχει το ενδεχόμενο αν γίνει “All star Survivor” να είμαι. Θα πάω προετοιμασμένη. Θα φάω πάρα πολύ και δεν θα δίνω το 100% μου», είπε χαρακτηριστικά!

Όσα αποκάλυψε η Κάτια Ταραμπάνκο

Εκτός Survivor 4 και GNTM την Ταραμπάνκο την έχουμε δει και σε video clip

Ο Γιώργος Κακοσαίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην συνεργασία του με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Ο ταλαντούχος γιος του Πλούταρχου που είναι ο αποψινός καλεσμένος του The 2night show μίλησε για το νέο του τραγούδι «Η μία» που κυκλοφορεί από την Panik Records και είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα τραγούδι που είχα γράψει το καλοκαίρι και πήγα χαρούμενος στον πατέρα μου και του είπα “άκου εδώ ένα χασάπικο που έγραψα”.

Στα 17 χρόνια αποφάσισα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική. Κάναμε πολλές φορές τη συζήτηση αυτήν με τον πατέρα μου, αλλά βρήκαμε τον τρόπο και με στηρίζουν οι γονείς μου».

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που κάνω την καριέρα μου με το επίθετο του πατέρα μου (Κακοσαίος). Ένιωσα ότι δεν είναι ανάγκη να μπω σε κάποια μουσική ακαδημία επειδή καλώς ή κακώς έχω τον πατέρα μου από πίσω».

Τέλος, απάντησε και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί και με την υποκριτική: «Δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Δεν το αποκλείω».