Survivor 4 - αποκλειστικό: "Σπάστηκε" με τις Τουρκάλες η Μαριαλένα εξαιτίας του Σάκη

Όχι και τόσο ήρεμο το χθεσινό βράδυ για το... πρώην ζευγάρι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - αποκλειστικό:

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε την ένωση Ελλάδας - Τουρκίας και τον πρώτο κοινό αγώνα των ενισχυμένων Κόκκινων και Μπλε. Νικητές ήταν οι Κόκκινοι, όπως σας αποκαλύψαμε και στο spoil του Youweekly.gr νωρίτερα, που απόλαυσαν και το πιο τέλειο έπαθλο ever στο παιχνίδι!

Οι παίκτες αφού έκαναν ράφτινγκ και έφαγαν ένα πλούσιο γεύμα σε πικ νικ, απόλαυσαν και τη διαμονή τους σε μια βίλα! Έκαναν το μπάνιο τους, έβγαλαν τις φωτογραφίες τους, έφαγαν ξανά και ξεκίνησαν τους χορούς και τα τραγούδια, με τον Ντάφυ να κάνει την αρχή! Ένα μοναδικό έπαθλο και σίγουρα μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη! Ξετρελαμένοι όλοι οι παίκτες το καταευχαριστήθηκαν και όσο χόρευαν ο Τριαντάφυλλος έσπαγε και πιάτα!

Αυτός που δεν φαίνεται, ωστόσο, να πέρασε και τόσο καλά, πίσω από τις κάμερες πάντα, ήταν ο Σάκης Κατσούλης.

Τι συνέβη μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας από τον Άγιο Δομίνικο, η διάθεση της Μαριαλένας ξεκίνησε να χαλάει από το πρώτο δείπνο του επάθλου, όπου ο Σάκης προσπάθησε να εξηγήσει στις παίκτες της Τουρκικής ομάδας πως δεν είναι ζευγάρι. Το βράδυ το πράγμα κορυφώθηκε αφού όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο οι όχι και τόσο φιλικές ματιές της Μαριαλένας στις Τουρκάλες δημιούργησαν ένα παράξενο κλίμα.

Εκεί ειδικά που ξεκίνησαν τα τσιφτετέλια ο ανταγωνισμός έφτασε στο άλλο επίπεδο! Έντονες κινήσεις είχε επίσης το κορίτσι, και προς τον Σάκη Κατσούλη αλλά η παραγωγή για πρώτη φορά αποφάσισε να πετσοκόψει πολλά από αυτά τα πλάνα για έναν και μόνο λόγο: κατάλαβαν από την πτώση των ποσοστών τηλεθέασης πως ο κόσμος βαρέθηκε αυτό το "love" story και θέλησαν να πειραματιστούν και να δώσουν βαρύτητα σε άλλα σκηνικά για πρώτη φορά!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils