Survivor 4: Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε unfollow πρώην συμπαίκτριά του

Άσχημα τα πράγματα! Ναι αυτή που φαντάζεστε είναι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε unfollow πρώην συμπαίκτριά του

Μπορεί η κόντρα τους να γεννήθηκε στον Άγιο Δομίνικο, στο Survivor, αλλά φαίνεται πως... καλά κρατεί και στα πάτρια εδάφη! Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Νίκος Μπάρτζης, αποφάσισε να κλείσει ανοιχτούς λογαριασμούς και σε έναν από αυτούς συμπεριλαμβανόταν και πρώην συμπαίκτριά του.

Ποια έκανε unfollow ο Νίκος Μπάρτζης

Η αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε, το πρωί της Τετάρτης όπου έγινε γνωστό ότι οι δυο πρώην παίκτες δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή και το επιβεβαίωσε η κίνηση του Νίκου να την κάνει unfollow στα social media.

Ο λόγος, φυσικά, για την Ελευθερία Ελευθερίου που στο παιχνίδι είχε μαζί του πολλές έντονες στιγμές.

Η απάντηση της Ελευθερίου στον Μπάρτζη για τις τελευταίες του δηλώσεις

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε και σχολίασε όλες τις εξελίξεις σχετικά με τα Survivor 4, ενώ στον αέρα προβλήθηκε και το απόσπασμα από την συνέντευξη του Νίκου Μπάρτζη όπου δήλωσε πως η τραγουδίστρια πήγε να τον βγάλει κλέφτη.

Χαρακτηριστικά, στο Love It είπε «Να ζητήσω εγώ συγγνώμη από την Ελευθερία; Είστε τρελοί; Δεν υπάρχει περίπτωση. Εκείνη προσπαθούσε να με βγάλει κλέφτη».

Εκείνη του απάντησε:

«Δε θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω, δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου σε αυτό. Πολλές συμπεριφορές τις δικαιολογώ. Ό,τι γίνεται στο παιχνίδι, μένει στο παιχνίδι. Κάποιος που θα κάνει μια κίνηση, δεν τη βλέπω ως ύποπτη. Όλοι καλά παιδιά είναι, όλοι έχουν μπει στο παιχνίδι για έναν σκοπό», ανέφερε.