Survivor 4: Η ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη για τον Ασημακόπουλο μετά το χθεσινό επεισόδιο

Δεν άφησε ασχολίαστη την δήλωση του για αυτήν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη για τον Ασημακόπουλο μετά το χθεσινό επεισόδιο

Σε μια ανάρτηση αναφορικά με τον Γιώργο Ασημακόπουλο προχώρησε σήμερα η Ανθή Σαλαγκούδη, με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Οι Amigos θυμήθηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες του, με τον Ασημακόπουλο μάλιστα να δηλώνει πώς του έχει λείψει η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία όπως ισχυρίστηκε έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο παιχνίδι.

Μπορεί στο παρελθόν ο εν λόγω παίκτης να μην μίλαγε με τα καλύτερα λόγια για την δημοσιογράφο, ωστόσο όπως λέει και το γνωστό ρητό, εκτιμάς κάτι όταν το έχεις χάσει.

Η Ανθή λοιπόν δεν άφησε ασχολίαστη την συγκεκριμένη δήλωση και έτσι απάντησε στον Γιώργο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ανθή συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε: “Και σε κάποιο παράλληλο σύμπαν οι φοίνικες αυτοί βρίσκονται κάπου στον Άγιο Δομίνικο και εγώ ετοιμάζομαι να (ξανά)μπω στο #survivorgr και ο Ασημακόπουλος να πάθει… κρίση”.

Η ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη

Survivor 4 η ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη για τον Ασημακόπουλο μετά το χθεσινό επεισόδιο

Η ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη για τον Κόρο μετά το χθεσινό επεισόδιο

Αφού η Ανθή Σαλαγκούδη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram για τη νέα αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, λίγες ώρες αργότερα αποφάσισε να... σχολιάσει μια σκηνή από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4. Μπορεί να μην βρίσκεται πια στον Άγιο Δομίνικο αλλά δεν σταματά να ενημερώνεται για τις εξελίξεις εκεί.

Στο χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, οι Μπλε μπορεί να έχασαν το έπαθλο φαγητού και τη βόλτα με το καταμαράν, αλλά δεν έχασαν το χιούμορ τους. Έτσι, ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Καρολίνα Καλύβα θέλησαν να παίξουν το… δικό τους θέατρο και να «τρολάρουν» τους συμπαίκτες τους που κέρδισαν το αγώνισμα.

Ο Ηλίας έκανε τη Μαριαλένα, η Καρολίνα τον Σάκη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος τον Τριαντάφυλλο και ο Γιώργος Κόρομι την… Ελένη Χαμπέρη. Για τον συγκεκριμένο ρόλο, μάλιστα, ο Κόρομι έβαλε μαλλιά και γυναικείο μαγιό και άρχισε να πασαλείβεται με αντηλιακό.

Αυτήν την κίνηση όμως, θέλησε να σχολιάσει και η Ανθή Σαλαγκούδη που είναι φανατική του παιχνιδιού και μετά την αποχώρησή της. Η Ανθή με χιούμορ δημοσίευσε μια φωτογραφία με το μπικίνι της από το Survivor, μαζί με τη φωτογραφία του Κόρομι και του έδωσε «πληρωμένη» απάντηση αναφέροντας: «ποιος το φόρεσε καλύτερα;».

Survivor 4 Ανθή Σαλαγκούδη