Survivor 4: Κάμερα κινητού κατέγραψε κρυφά τα γυρίσματα στο Μαϊάμι - Τι δεν έδειξαν οι κάμερες

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Κάμερα κινητού κατέγραψε κρυφά τα γυρίσματα στο Μαϊάμι - Τι δεν έδειξαν οι κάμερες

Δυναμικά ξεκίνησε το Ευτυχείτε το πρωί της Πέμπτης, εννοείται με κεντρικό θέμα το Survivor και τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο.

Για την ακρίβεια, ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν το ταξίδι της νικήτριας ομάδας στο Μαϊάμι. Οι Κόκκινοι πέρασαν ευχάριστες στιγμές στον μαγευτικό προορισμό για αρκετές ώρες και εννοείται πως... κάποιες στιγμές οι κάμερες παρέμεναν κλειστές. Τότε τι συνέβη;

Κάμερα ανθρώπου που διέμενε στο νησί κατέγραψε στιγμές των παικτών που εμείς σαν τηλεθεατές δεν είδαμε ποτέ γιατί πολύ απλά εκείνη την στιγμή δεν καταγράφονταν από κανέναν.

Έπιναν, γελούσαν, έτρωγαν και ο Σάκης με την Μαριαλένα πάντα κοντά.

Τι γινόταν στα γυρίσματα του Survivor

Εκτός εαυτού η μητέρα της Μαριαλένας - «Εκτεθήκαμε πανελληνίως»

Χαμός επικρατεί με την μεταξύ σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη Κατσούλη. Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και πολλούς μήνες, με την παίκτρια να είχε προχωρήσει τη ζωή της με τον Γιώργο Λιβάνη, ωστόσο όπως φαίνεται να πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ από την ημέρα που μπήκαν και οι δυο στο Survivor 4.

Το πρώην ζευγάρι έχει έρθει πάρα πολύ κοντά! Κοιμούνται αγκαλιά, δεν σταματούν τα φιλιά, ενώ η Μαριαλένα στο χθεσινό επεισόδιο έφτασε σε σημείο να πει πως "με αυτά που κάνει θα τον ερωτευτεί ξανά".

Μέχρι και οι παίκτες της Μπλε ομάδας, κράζουν άσχημα Σάκη και Μαριαλένα, με τον Ηλία Μπόγδανο να αναφέρει πως όλο αυτό είναι ξεφτίλα από την στιγμή που πίσω στην Ελλάδα βλέπει το αγόρι της.

Η μητέρα της Μαριαλένας πίσω στην Ελλάδα με τα όσα βλέπει να σημειώνονται στο Survivor 4 με την κόρη της και τον Σάκη, έχει γίνει έξαλλη καθώς έχει εκτεθεί όχι μόνο η ίδια αλλά και όλη η οικογένεια της.

Μάλιστα, συγγενικό πρόσωπο ανέφερε στο Πρωινό πως έχει χάσει 10 χρόνια από τη ζωή της με τα όσα γίνονται μέσα στο παιχνίδι.

«Η μητέρα της έχει χάσει δέκα χρόνια από τη ζωή της με αυτά που βλέπει. Ο Σάκης δε θέλει την Μαριαλένα, θα την «αδειάσει». Εκτεθήκαμε πανελληνίως. Όλα αυτά ας γίνουν μάθημα στη Μαριαλένα», ανέφερε στην εκπομπή χαρακτηριστικά, μέλος της οικογένειας της.