Στο Survivor 4 είχε τσιμπήσει τον Κώστα Παπαδόπουλο σκορπιός στα... αχαμνά του

«Η γιατρός με το που με βλέπει γυμνό, αρχίζει να τρέχει πίσω και την κυνηγούσα στην παραλία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο Survivor 4 είχε τσιμπήσει τον Κώστα Παπαδόπουλο σκορπιός στα... αχαμνά του

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου. Ο πρώην παίκτης του Survivor 4, αποκάλυψε πως όσο ήταν στο παιχνίδι, είχε μπει σκορπιός στο μαγιό του και τον τσίμπησε στα αχαμνά του.

Χαρακτηριστικά όπως ανέφερε, την ώρα που φόρεσε το μαγιό του, ένιωσε ένα έντονο τσίμπημα και με το που το έβγαλε ξανά και είδε τι είχε συμβεί, έτρεξε στην γιατρό.

«Είχε μπει σκορπιός στο μαγιό μου. Μόλις το έβαλα ένιωσα ένα τσίμπημα, το βγάζω και όπως είμαι γυμνός τρέχω και φωνάζω “γιατρός, γιατρός”. Τρέχει η γιατρός, με το που με βλέπει γυμνό, αρχίζει να τρέχει πίσω και την κυνηγούσα στην παραλία. Δεν μιλούσα και καλά αγγλικά, της φώναζα “come here”», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος, που έκανε αναφορά και στην αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη.

Θρήνος για την οικογένεια του Κώστα Παπαδόπουλου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου family» ήταν o ζαχαροπλάστης του Survivor, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, τη συγκινητική στιγμή της επιστροφής στο σπίτι, αλλά και στους πρώην συμπαίκτες του αποκαλύπτοντας μάλιστα ποιος δεν πλενόταν σχεδόν πότε στο παιχνίδι.

Μεταξύ όλων αυτών, λοιπόν, αποκάλυψε κι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.

«Επέστρεψα στο σπίτι αργά. Έφθασα στις 2 τα ξημερώματα, σηκώθηκε πρώτα ο μεγάλος μου γιος και έπειτα ο μικρότερος. Η κόρη μου ήρθε μετά και μου έκανε μούτρα», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος και αποκάλυψε πως όσο ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης έφυγε από τη ζωή ο πεθερός του.