Αλέξης Παππάς: Η ανάρτηση - «καρφί» για το Survivor 4

Το σχόλιο που κανείς δεν περίμενε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλέξης Παππάς: Η ανάρτηση - «καρφί» για το Survivor 4

Μία εξαιρετικά αινιγματική ανάρτηση έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ο Αλέξης Παππάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την οποία θέλησε έμμεσα να σχολιάσει τα όσα έγιναν κατά τη συμμετοχή του στο Survivor 4.

Μπορεί να έχει φύγει από το παιχνίδι εδώ και καιρό ωστόσο το «φάντασμά» του ακόμα στοιχειώνει την παραλία μιας και όπως είδαμε οι "Amigos" τον σχολίαζαν σε μία από τις στιγμές τους στην παραλία.

Ο ίδιος ανέβασε μία λευκή εικόνα πάνω στην οποία έγραψε: «Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και όχι αυτός που θέλουν οι άλλοι. Το διαφορετικό είναι καλό», ένα σχόλιο το οποίο ξεκάθαρα αναφερόταν στον «ρόλο» που έπαιζε μέσα στο παιχνίδι.

Η ανάρτηση του Αλέξη Παππά για το Survivor 4

Αλέξης Παππάς Survivor

Ο Παππάς μίλησε στις κάμερες του Ευτυχείτε και η Καινούργιου τον άδειασε ξανά

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε τόσο καιρό την... απέχθεια προς τον χαρακτήρα που έβγαλε ο Αλέξης Παππάς στο Survivor. Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να τον δούμε καλεσμένο στην εκπομπή της.

Το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, στον αέρα του Ευτυχείτε προβλήθηκαν δηλώσεις του Αλέξη Παππά ο οποίος μάλιστα έστειλε και τα φιλιά του στην Κατερίνα λέγοντας πως θα τα πουν αναλυτικά στην εκπομπή. Η παρουσιάστρια, όμως, έχει άλλη άποψη.

“Κάλεσα τα παιδιά που είχαμε έρθει πιο κοντά και τα λέμε. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε κάποια στιγμή στην εκπομπή. Με τον Νίκο και τον Τζέιμς δεν έχω επικοινωνήσει. Δεν έτυχε. Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλός είναι μια χαρά” είπε αρχικά ενώ όταν ρωτήθηκε για την σύντροφό του Αλέσσια απάντησε: “Θα τα πούμε όλα, θα σε κρατάω ενήμερο… Τα φιλιά μου στην Κατερίνα”.

Μετά την προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου με αρκετή δόση χιούμορ σχολίασε; “Εμάς μας ρώτησε αν θέλουμε να έρθει ή μόνος του το λέει;” και στη συνέχεια διευκρίνισε πως δεν αλλάζει τίποτα από τα λεγόμενά της αφού η στάση του Αλέξη Παππά μέσα στο παιχνίδι δεν της άρεσε. Ωστόσο η παρουσιάστρια επισήμανε πως τώρα που έχει αποχωρήσει δείχνει και πάλι ένα ευγενικό πρόσωπο.