Γιώργος Χρανιώτης: «Δεν παρακολουθώ Survivor γιατί με προσβάλλει...»

«Μου φαίνεται επικίνδυνο να υπάρχουν τέτοια πρότυπα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Χρανιώτης: «Δεν παρακολουθώ Survivor γιατί με προσβάλλει...»

Ο Γιώργος Χρανιώτης που αγαπήσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor 2017, μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη, για τον φετινό κύκλο που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς προβάλλει περισσότερο το ριάλιτι και όχι τα αγωνίσματα και τις αθλητικές επιδόσεις.

Για αυτό το λόγο ο Χρανιώτης δεν βλέπει Survivor

«Όχι, δεν παρακολουθώ Survivor γιατί με προσβάλλει αισθητικά και μου φαίνεται επικίνδυνο να υπάρχουν τέτοια πρότυπα. Όταν μπήκα εγώ στο δικό μας Survivor, μπήκα σε ένα παιχνίδι με αγωνίσματα, δοκιμασίες επιβίωσης και διαχείρισης της τρέλας που προκαλεί η πείνα και όχι σε ένα φεστιβάλ κουτσομπολιού, όπως αυτό τώρα. Είμαι πολύ ευγνώμων που για 4 μήνες και 10 ημέρες κλείστηκα σε μια “κάψουλα” χωρίς κινητά, χρήματα, φαγητό… Βγήκα πολύ δυνατότερος.

Εκεί κατάλαβα ποιοι είναι οι φίλοι μου στη ζωή, εκεί αποφάσισα ότι θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδί, εκεί ανέπτυξα σχέσεις με κάποιους ανθρώπους. Ο Ντάνος, π.χ., είναι συγγενής μου πλέον, τον αγαπώ για την ψυχή, για την ευθύτητα και για τις αρχές του.

Εκεί επίσης αποφάσισα πως ήθελα να κάνω ένα ταξίδι με τον μακαρίτη πια πατέρα μου, γιατί δεν ήξερα πόσο θα τον είχα… Και όλα αυτά έγιναν. Και ο μπαμπάς μου έφυγε στην ώρα του και είμαι σίγουρος πως τώρα περνάει πολύ καλύτερα εκεί που είναι. Επιλέγω να γιορτάζω για τη ζωή που έζησε και όχι να θρηνώ γιατί μου λείπει»

Γιώργος Χρανιώτης για Survivor 4

«Είναι παραπάνω ριάλιτι απ' όσο αντέχω»

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του Survivor, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον βλέπει καθώς έχει γίνει πολύ ριάλιτι και το έχει βαρεθεί.

Παράλληλα, μίλησε για την περιπέτεια που περνάει με τον κορωνοϊό, καθώς βρέθηκε θετικός τόσο εκείνος όσο και η γυναίκα του και ο γιος τους.

«Δεν το παρακολουθώ, το βαριέμαι. Είναι παραπάνω reality από όσο αντέχω. Ο Γαλακτερός μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον. Είναι άλλο παιχνίδι αυτό και άλλο το δικό μας. Δεν υπήρχε κανένας να μας βάλει λόγια στο στόμα. Είδα στην αρχή αλλά βαρέθηκα γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά για το ριάλιτι επιβίωσης.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην περιπέτεια που περνάει εκείνος και η οικογένειά του με τον κορωνοϊό, σημείωσε: «Την πατήσαμε κι εμείς, κολλήσαμε και το ζούμε. Κόλλησε πρώτη η Γεωργία και μαζί ο μικρός. Στην αρχή κάναμε τεστ κι εγώ βγήκα αρνητικός. Μετά έκατσα σπίτι με διπλές μάσκες και είχα υπέρμετρη εμπιστοσύνη ότι δεν θα κολλήσω, αλλά τελικά ο κορωνοϊός δεν χαρίζεται.

Δεν ήθελα να το παραδεχτώ στην αρχή, αλλά είχα δέκατα και συμπτώματα. Από Δευτέρα μπορώ να ξανακάνω γύρισμα. Όλα τα παιδιά από την παραγωγή με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα».