Survivor 4: Οι μαμάδες των παικτών αγωνίζονται για το έπαθλο αυτοκινήτου

Αυτό είναι το παιχνίδι που θα παίξουν ο καθένας ξεχωριστά με σκοπό να κερδίσουν το αμάξι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι μαμάδες των παικτών αγωνίζονται για το έπαθλο αυτοκινήτου

Ένα απίστευτο έπαθλο πρόκειται να ανακοινώσει στα επόμενα επεισόδια ο Γιώργος Λιανός και στις δυο ομάδες του Survivor 4. Ωστόσο, δεν θα παίξουν ομαδικά αλλά ατομικά. Το αυτοκίνητο που τους κάνει δώρο ο Ατζούν θα πάει αποκλειστικά σε έναν παίκτη άνδρα ή γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Ευτυχείτε ο Γιάννης Πουλόπουλος, για το έπαθλο με το αυτοκίνητο, οι μαμάδες του παικτών θα συμμετέχουν στο παιχνίδι, αφού θα είναι ερωτήσεων.

H αποκάλυψη για το έπαθλο αυτοκινήτου στο Survivor 4

«Αυτό το παιχνίδι αφορά τους παίκτες και τις μαμάδες τους και πόσο καλά γνωρίζονται μεταξύ τους. Μέσα από αυτό το παιχνίδι θα καταλήξουμε σε δύο παίκτες, αυτούς που θα έχουν βρει τις πιο πολλές σωστές απαντήσεις. Αμέσως μετά θα γίνει μεταξύ των δύο ένας στίβος μάχης, όχι αγωνιστικός, ένας στίβος μάχης που θέλει τύχη. Ο νικητής κερδίζει το αυτοκίνητο», αποκάλυψε.

"Νικητής θα είναι ο..."

Καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής στο Πρωινό βρέθηκε ένας πολύ καλός φίλος του Τριαντάφυλλου, ο Γιώργος Αγρέλης και μίλησε για τον χαρακτήρα του, σχολιάζοντας επίσης την συμπεριφορά του στο Survivor.

Παρά το γεγονός πως στο instagram του τα υβριστικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του δίνουν και παίρνουν, υπάρχει κόσμος που θέλει να τον δει νικητή. Επίσης, ενώ αναγνωρίζεται πως δεν είναι καλός αγωνιστικά, κάποιοι θεωρούν πως του αξίζει το έπαθλο.

"Εγώ πιστεύω πολύ ότι θα το κερδίσει το έπαθλο. Μπορεί αγωνιστικά να μην είναι καλός αλλά είναι ο Τριαντάφυλλος. Έχει μια στρατηγική. Σαν φίλος του δεν το δέχομαι ότι είναι κωλοτούμπας. Κρατάει μια στρατηγική η οποία δεν ενοχλεί κανέναν. Ο Ατζούν που τον κρατάει μέσα λέει ότι είναι ένα ισχυρό όπλο για το παιχνίδι αυτό.