Άννα Μαρία Βέλλη - Νίκος Μπάρτζης: Αχώριστοι μετά το Survivor 4

Η νέα τους κοινή φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άννα Μαρία Βέλλη - Νίκος Μπάρτζης: Αχώριστοι μετά το Survivor 4

Αχώριστοι φαίνεται πως είναι η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης μετά το Survivor 4, με τους δυο τους να αναρτούν μια νέα κοινή φωτογραφία.

Μπορεί να μην κέρδισαν το έπαθλο του παιχνιδιού, ωστόσο κέρδισαν την φιλία της κι όπως φαίνεται έχουν τρομερή χημεία μεταξύ τους.

Οι δυο τους μάλιστα είναι αρκετά ενεργοί στα social media και πολύ συχνά μοιράζονται με τους θαυμαστές κι διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την καθημερινότητα τους μετά το Survivor, ενώ πριν λίγο καιρό δημοσίευσαν και ένα κοινό βίντεο που έγινε αμέσως viral!

Αυτή τη φορά, η Άμι Γιάμι δημοσίευσε ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο βλέπουμε την ίδια, τον Νίκο αλλά κι μερικούς ακόμα φίλους να απολαμβάνουν τον καφέ τους.

Η νέα φωτογραφία Άννας Μαρίας Βέλλη και Νίκου Μπάρτζη

Άννα Μαρία Βέλλη - Νίκος Μπάρτζης αχώριστοι μετά το Survivor 4

Η έκκληση της Άννας Μαρίας Βέλλη για τις φωτιές στην Κορινθία με αφορμή την άφιξη του Νίκου Μπάρτζη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να ζητήσει από τους διαδικτυακούς της φίλους, με αφορμή την υποδοχή του Νίκου Μπάρτζη στην Ελλάδα, να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης για τις φωτιές στην Κορινθία.

«Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς οι φωτιές στην Κορινθία έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές και η βοήθεια όλων μας κρίνετε απαραίτητη.

Με αφορμή την άφιξη του φίλου μας Μπάρτζη και το “πάρτυ” που έχει στηθεί για την υποδοχή του, εγώ και ο James θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όσοι έχετε σκοπό να παρευρεθείτε στην φιέστα του αν θέλετε και να μπορείτε να φέρετε είδη πρώτης ανάγκης για την περίθαλψη ζώων της περιοχής και εμείς θα φροντίσουμε να μεταφερθούν στους οργανισμούς που έχουν αναλάβει τη φροντίδα τους.

Παραθέτω την λίστα με τα είδη πρώτης ανάγκης παρακάτω:

  • Γάζες και επιδέσμους
  • Φυσικοί οροί
  • Οροί ματιών
  • Ξηρά τροφή
  • Κρέμες εγκαυμάτων
  • Πετσέτες και σεντόνια
  • Νερά

Εγώ, ο James και το “σπίτι μας” το περιβάλλον σας. Ευχαριστούμε», έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη.