Survivor 4: Μετανιωμένος ο Κονδυλάτος - «Δεν δικαιούμαι να κρίνω κανέναν από τη στιγμή που τον έχω βρίσει κι εγώ»

Προκαλούν έκπληξη οι δηλώσεις του για τον Ντάφυ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Μετανιωμένος ο Κονδυλάτος - «Δεν δικαιούμαι να κρίνω κανέναν από τη στιγμή που τον έχω βρίσει κι εγώ»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Σου-Κου Family και μίλησε για όλα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία του από το παιχνίδι όσο και για τους συμπαίκτες του στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για το Survivor 4

«Ο χρόνος εκεί κυλάει διαφορετικά, οπότε οι δύο μήνες που έκατσα, δεν είναι δύο μήνες όπως εδώ. Αυτό που άλλαξε σε μένα είναι ότι άρχισα να βλέπω το παρόν. Το είχα πει στα παιδιά σε ένα συμβούλιο, το οποίο δεν προβλήθηκε, επειδή είχαμε κουραστεί, τους είχα πει ότι εγώ είχα κουραστεί να είμαι κουρασμένος και να με ενοχλούν πράγματα εκεί και ότι έπρεπε να βρούμε τη χαρά εντός του παιχνιδιού, χωρίς φαγητό.

Τους είπα ότι συνεχώς μεταθέτουμε την ευτυχία σε ένα μελλοντικό σημείο το οποίο δεν έρχεται ποτέ και τελικά μπορεί να πεθάνουμε και να μην έρθει ποτέ. Σε εμένα αυτό άλλαξε παντελώς. Πραγματικά μπορώ να είμαι καλά εδώ και τώρα με αυτά που έχω.

Πλέον δεν διαπραγματεύομαι, όταν θέλω να δω έναν φίλο μου, ή να πάω για καφέ ή να κάνω μπάνιο επειδή υπάρχει δουλειά. Θα την παραμερίσω και θα δώσω στον εαυτό μου χαρά και ευχαρίστηση. Προσπαθούσα πολλά χρόνια και ακόμα και όταν τα κάνει όλα όπως θεωρείς εσύ σωστά, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένεις από την άποψη της αποδοχής του κόσμου. Δεν σου αναγνωρίζουν αυτά που περιμένεις, μπορεί να δώσεις ακόμα και αυτά που δεν μπορείς και να έχεις έλλειψη».

Ο Περικλής μίλησε και για τις επιθέσεις που δέχεται από τους συμπαίκτες του ο Τριαντάφυλλος: «Μέσα τα νεύρα των ανθρώπων είναι πιο τσιτωμένα και οι συμπεριφορές γίνονται πιο έντονες. Από τη μία είναι αυτό, από την άλλη ο Τριαντάφυλλος που τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ, έχει ένα πράγμα, ότι μπορεί να σε φέρει στα όριά σου, χωρίς να πει κακιά λέξη.

Ο Ασημακόπουλος, ο οποίος για μένα είναι το καλύτερο παιδί που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, δεν είναι διπλωματικός. Θα σου πει ότι είναι εκείνη την ώρα και μετά θα σου ζητήσει συγγνώμη. Εγώ πιστεύω ότι όλοι είναι μια χαρά και το παιχνίδι βγάζει σε όλους τις πιο αρνητικές πτυχές τους πιο έντονα.

Τον κρατάει ο κόσμος, πρέπει να τον σεβαστούμε, είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται στον κόσμο, είναι για τον κόσμο, οπότε είναι και πολύ δίκαιο να είναι εκείνος ο κριτής. Δεν δικαιούμαι να κρίνω κανέναν από τη στιγμή που τον έχω βρίσει κι εγώ και μάλιστα με την ίδια έκφραση, χωρίς να είμαι περήφανος.

Είναι λάθος να μιλάμε άσχημα, όμως τώρα εγώ είμαι έξω, σε καλή κατάσταση, τρώω, πώς να μιλήσω για αυτά τα παιδιά που είναι εκεί; Δεν με βρίσκουν σύμφωνο αυτές οι εντάσεις, στις αρχές το προσπάθησα πάρα πολύ, τους έκανα κάθε βράδυ meeting, δυστυχώς αυτή η διαδικασία δεν είναι εύκολο να ακολουθηθεί. Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι θύμα, δεν είναι ένα μικρό απροστάτευτο παιδί, είναι ένας άντρας δυνατός, έχει οικογένεια, το παιδί του, αλλά έχει κάποιες πλευρές που μπορεί να γίνουν εκνευριστικές. Και οι άλλοι έχουν τέτοιες πλευρές».

Η αποθεωτική ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου για τον Νίκο Μπάρτζη

Ο Νίκος Μπάρτζης, όπως πολύ σωστά σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι στο Youweekly.gr στο επεισόδιο της Κυριακής ανακοίνωσε πως αποχωρεί οριστικά από το Survivor 4!

Οι συμπαίκτες του τον αποχαιρέτησαν με λύπη αλλά το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο κι από τους πρώην συμπαίκτες του, όπως τον Περικλή Κονδυλάτο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μετά το τέλος του επεισοδίου έκανε μια ανάρτηση στην οποία ύψωσε τον Νίκο Μπάρτζη όπως δεν έχει κάνει για άλλον κανένα μέχρι στιγμής. Τα σχόλια και τα likes ήταν πολλά.

“Το καλύτερο παιδί που γνώρισα στο παιχνίδι, με το πιο συμπαγές σύστημα αξιών. Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον Νίκο στο μυαλό μου; Είναι αγνός αλλά όχι με την συμβατική έννοια της λέξης μόνον. Με την έννοια της καθαρότητας της ουσίας του. Ότι είναι ο Νίκος, είναι ανόθευτο. Συμπαγές. Ολόκληρο.. Αυτούσιο, αυτοδύναμο και αυτάρκες. Ήταν τιμή μου κύριε μου. Τα σέβη μου” έγραψε ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων για τον Μπάρτζη.