Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: «Η στρατηγική μου είχε δύο σκέλη! Nα λέω την αλήθεια αλλά και...»

Έκανε αποκαλύψεις για τα όσα ζούσε στο παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: «Η στρατηγική μου είχε δύο σκέλη! Nα λέω την αλήθεια αλλά και...»

Αποκαλύψεις για το Survivor 4 έκανε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι είχε προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να τον διώξουν από το ριάλιτι. Μάλιστα, την αποχώρηση του όπως ανέφερε δεν την περίμενε.

Οι αποκαλύψεις του Αλέξη Παππά για το Survivor 4

Όλοι οι συμπαίκτες σας παραδέχτηκαν ότι παίζατε πολύ έξυπνα. Είχατε κάποια συγκεκριμένη στρατηγική από την αρχή ή απλώς αυτοσχεδιάζατε στην πορεία;

Η στρατηγική μου είχε δύο σκέλη. Το πρώτο ήταν η υπομονή και το δεύτερο το να λέω την αλήθεια τη στιγμή που συνέβαινε κάποιο περιστατικό και ποτέ ετεροχρονισμένα.

Survivor 4 Αλέξης Παππάς SKAI

Η δική σας στρατηγική ποια διαφορά είχε από αυτήν του Τζέιμς, τον οποίο χαρακτηρίσατε «αγκάθι, που κανείς δεν μπορεί να διώξει»; Φαντάζομαι ότι και οι δυο κάνατε ό,τι μπορούσατε για να φτάσετε στη νίκη.

Η διαφορά ήταν ότι εγώ δεν σκεφτόμουν να φτάσω στον τελικό για να αποδείξω ότι είμαι νικητής, γιατί κανένας δεν μπορούσε να μου επιβεβαιώσει ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν σίγουρα. Κοιτούσα να ζω την κάθε στιγμή στο 100%. Και αυτό έκανα με απόλυτη επιτυχία. Για εμένα, αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και στη ζωή!

Ήταν έκπληξη η αποχώρησή σας από το παιχνίδι; Θεωρούσατε ότι θα υπερτερούσατε σε ψήφους σε σχέση με τον Ασημακόπουλο ή τον Τριαντάφυλλο;

Δεν περίμενα ότι ο Γιώργος Λιανός θα ανέφερε το όνομά μου το βράδυ της αποχώρησής μου.

"Χρυσός" ο Αλέξης Παππάς μετά την συμμετοχή του στο Survivor 4

Μπορεί το κεφάλαιο Survivor να έχει τελειώσει οριστικά για τον Αλέξη Παππά αλλά η συμμετοχή του στο ριάλιτι του έχει κάνει τεράστιο καλό! Μπορεί να σχολιάστηκε αρκετά και όχι θετικά από την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο, όμως ο ηθοποιός ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Και όχι απαραίτητα από αυτή του ηθοποιού.

Η αλήθεια είναι πως ο Αλέξης Παππάς έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις για συνεργασίες, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ενώ το όνομά του ακούστηκε και για τον νέο Bachelor στον Alpha, στη θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής "Στη Φωλιά των ΚουΚου" και του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο Αλέξης Παππάς πρόσφατα είχε ραντεβού στα γραφεία της... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr