Αντελίνα και Χάρης ξέσπασαν για το Survivor - «Αν στηρίζουμε, έτσι γουστάρουμε»

«Σέβομαι την κάθε άποψη αλλά είναι bullying αυτό πίσω από κάθε λογαριασμό που μπορεί να βρίσει ή να προσβάλλει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντελίνα και Χάρης ξέσπασαν για το Survivor - «Αν στηρίζουμε, έτσι γουστάρουμε»

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής η Αντελίνα και ο Χάρης κατά του κλείσιμο της εκπομπής τους με αφορμή αυτή τη φορά στο Survivor.

Οι δύο παρουσιαστές σε κάθε εκπομπή τους παίζουν πλάνα από το παιχνίδι ή έχουν καλεσμένους παίκτες που έχουν αποχωρήσει, όπως για παράδειγμα τον Κώστα Παπαδοπούλου που βρέθηκε σήμερα στο πλατό μαζί με την οικογένεια του.

Αυτή τη φορά, η Αντελίνα αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχονται στα social media με αφορμή το πως χειρίζονται στην εκπομπή το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Το ξέσπασμα Αντελίνας και Χάρη

«Θέλω σε αυτό το σημείο να πω ότι σας διαβάζω πάντα στα break και μπαίνω σε όλες τις πλατφόρμες και διαβάζω κάποια σχόλια που με απογοητεύουν πάρα πολύ κι όχι γιατί έρχονται αντίθετα με αυτά που θεωρώ και πιστεύω για το Survivor. Πραγματικά με λυπεί ο τρόπος που σκέφτεστε κάποιοι. Έχουμε δημοκρατία, ο καθένας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα και στηρίζει με τον τρόπο του κάθε παίκτη. Αυτό είναι το ωραίο.

Οπότε χαλαρώστε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και το ωραίο στη ζωή είναι να μπορούμε να ακούμε όλες τις απόψεις. Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που παρακολουθεί η οικογένεια… Το έχουμε ζήσει και με τον Χάρη στο Big Brother. Αν σας περνά από το μυαλό ότι στηρίζουμε κάποιον, είναι της φαντασίας σας. Σέβομαι την κάθε άποψη αλλά είναι bullying αυτό πίσω από κάθε λογαριασμό που μπορεί να βρίσει ή να προσβάλλει. Ο τρόπος που γράφουμε κάτι, είναι τι έχουμε μέσα στην ψυχή μας» δήλωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ο Χάρης Βαρθακούρη αμέσως μετά απάντησε: «Για ένα θέμα που σε δύο μήνες θα το έχουμε ξεχάσει εντελώς. Και αν στηρίζουμε, έτσι γουστάρουμε”.

Πως τα πάει από τηλεθέαση η εκπομπή τους;

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η αγαπημένη του Αντελίνα έχουν ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια φέτος και μας κρατάνε συντροφιά τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου με το Σου-Κου Family. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως τα νούμερα τηλεθέασης δεν έχουν ανταποκριθεί και τόσο πολύ.

Οι δύο παρουσιαστές έχουν απίστευτη χημεία μεταξύ τους αλλά το κοινό δεν δείχνει να έχει εντάξει τους τελευταίους μήνες την εκπομπή στις προτιμήσεις του. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως παίζει και απέναντι από το Καλύτερα δεν γίνεται, την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πως αποτελεί μία σταθερά στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

H τηλεθέαση που σημείωσε (8/5) το Σου-Κου Family

Τηλεθέαση Σου-Κου Family

Μεσημεριανή ζώνη

Αναλυτικά τα τέταρτα

7,9 - 8,2 - 5,8 - 5,1 - 8,5 - 11,2 - 7,4 - 4,8 - 5,7 - 4,8