Survivor 4 - Ταβλαδάκης κατά Τζέιμς: "Να προσέχει τι λέει γιατί εγώ..."

Δεν έκρυψε την έντασή του μπροστά στις κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ταβλαδάκης κατά Τζέιμς:

Τζέιμς Καφετζής και Γιώργος Ταβλαδάκης ουδέποτε τα πήγαν καλά στο Survivor κι αυτή η ένταση στην σχέση τους φαίνεται πως συνεχίζει να υπάρχει και στην ζωή μετά παιχνιδιού.

Ο Τζέιμς Καφετζής μετά την αποχώρηση του Γιώργου από τον Άγιο Δομίνικο δεν είχε μιλήσει και με τους πιο όμορφους χαρακτηρισμούς γι' αυτόν και τότε ο Ταβλαδάκης του είχε απαντήσει μέσω instagram αλλά μάλλον... δεν τον κάλυψε η απάντησή του.

Το πρωί της Δευτέρας προβλήθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Survivor ο οποίος δεν έκρυψε καθόλου την δυσαρέσκειά του όταν ερωτήθηκε για τον πρώην συμπαίκτη του, Τζέιμς.

Οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Ταβλαδάκη

«Γενικά διακρίνω μια έπαρση στον Τζέιμς, οπότε καλό θα είναι να προσέχουμε τι λέμε και πώς διαχειριζόμαστε πράγματα και καταστάσεις, από τη στιγμή που από εμένα δεν έχει ειπωθεί κάποια προσβλητική λέξη ως προς τον Τζέιμς. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, αυτό θέλει να πιστεύει ο Τζέιμς, ότι ήθελα να κάνω καριέρα στο Survivor. Ας το πιστεύει, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο Τζέιμς ρωτούσε όποιον έμπαινε μέσα τι γίνεται έξω. Από εκεί που ειρωνευόταν τους πάντες, ξαφνικά δεν έλεγε τίποτα», είπε αρχικά ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης τόνισε επίσης πως θέλει νικητή τον Σάκη Κατσούλη, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο παίκτη του Survivor.

Στο πατρικό της Άννας Μαρίας ο Τζέιμς με τον Μπάρτζη - Βίντεο και φωτογραφίες

Η Άννα Μαρία με τον Τζέιμς και τον Μπάρτζη είναι πλέον αχώριστοι. Η φιλία τους φαινόταν πως θα κρατήσει και μετά το Survivor. Οι τρεις τους πέρασαν πολλά και φαίνεται πως έχουν κολλήσει για τα καλά.

Μετά την επίσκεψη των δυο πρώτων στη γενέτειρα του Νίκου, όλοι μαζί πήραν τις βαλίτσες τους και μετακόμισαν για λίγες ημέρες στο νησί του μπαμπά της Άννας Μαρίας, την Σίφνο.

Η εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Δευτέρας, πρόβαλε πλάνα που τους δείχνουν να βοηθούν τον μπαμπά της Youtuber, στην δουλειά του.

"Το μαγαζί του μπαμπά της Άννας Μαρίας είναι που κάνει τροφοδοσία σε όλα τα μαγαζιά της Σίφνου. Ο Τζέιμς φορτώνει και ξεφορτώνει νερά σε όλο το μαγαζί με τον Μπάρτζη. Είναι ένα ταξίδι που το είχαν συμφωνήσει.".