Survivor 4: Οι αποκαλύψεις του Αλέξανδρου Συνοδινού για τη φιλία του με τον Τζέιμς

Η απίστευτη κίνηση του Τζέιμς στην κάμερα του Star

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι αποκαλύψεις του Αλέξανδρου Συνοδινού για τη φιλία του με τον Τζέιμς

To πρωί της Δευτέρας, ο Αλέξανδρος Συνοδινός μίλησε στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φιλία που έχει με τον Τζέιμς Καφετζή του Survivor, κάτι για το οποίο είχε μιλήσει βέβαια και μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5.

Ο Αλέξανδρος βρέθηκε σε ένα κοινό δείπνο με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη και αποκάλυψε πως τους γνώρισε για πρώτη φορά ενώ τους συμπάθησε πάρα πολύ.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Συνοδινού για τη φιλία του με τον Τζέιμς Καφετζή

«Η φιλία μας ξεκινάει χάρη στον αδερφό του. Τον ξέρω από τον Λονδίνο από τον από το 2016- 2017. Με όλα αυτά τα διαλείμματα που είχε τον έβλεπα στο Survivor. Respect για την αποφασή του.

Είχαμε να τα πούμε από το Λονδίνο. Το γεύμα έγινε στο σπίτι της Άννας Μαρίας Βέλλη. Φάγαμε ταρτάρ καραβίδας και φιλέτο μοσχάρι. Τώρα γνώρισα την Άννα Μαρία και τον Μπάρτζη. Είναι απίστευτα παιδιά, ότι έβλεπε στην τηλεόραση. Είναι καλοί φίλοι. Θέλω να πάω να δω τον αδερφό του Τζέιμς Ίσως κάνουμε κάτι, να περάσουμε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Κλείδωσαν τον Τζέιμς Καφετζή μέσα σε τουαλέτα

Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσε ο πρώην παίκτης του Survivor 4, Τζέιμς Καφετζής όσο βρίσκεται στην Ύδρα με τον Νίκο Μπάρτζη, την Άννα Μαρία Βέλλη και τους γονείς της, αφού στο νησί διατηρούν το δικό τους μαγαζί.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός - Youtuber, κλείδωσαν τον "ξανθό πρίγκιπα" - όπως τον φώναζαν μέσα στο παιχνίδι - στην τουαλέτα και δεν μπορούσε με τίποτα να ανοίξει για να βγεί. Έτσι λοιπόν, έστειλε μήνυμα στα παιδιά για να τους ανοίξουν.

Η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία έχει πολύ χιούμορ, θέλησε να αναρτήσει στο προφίλ της στο Instagram, το μήνυμα που της έστειλε.

Τζέιμς Καφετζή τουαλέτα