Survivor 4 - Καρολίνα: «Προσπαθούσα να προστατεύσω την ομάδα από νοθείες και στησίματα»

Μεγάλη ένταση στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Καρολίνα: «Προσπαθούσα να προστατεύσω την ομάδα από νοθείες και στησίματα»

Έξαλλη ήταν η Καρολίνα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος της επιτέθηκε αρχικά για την συμπεριφορά που έδειξε απέναντι στην Ελένη και εκείνη με τη σειρά της του απάντησε για τα «στημένα παιχνίδια».

Η Καρολίνα, ήταν πολύ ενοχλημένη με όσα άκουσε από τον Τριαντάφυλλο και έτσι αναφέρθηκε στην τακτική που ακολουθούσε στα παιχνίδια, να λέει πως είναι τραυματίας και να ζητά να σταματήσει για να κερδίσει η ομάδα του.

Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί μεγάλο θέμα ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Ντάφι με την πρώτη να ζητά από τον Ατζούν να μην δείξει άλλη ανοχή στο θέμα του Τριαντάφυλλου. Έτσι στο σημερινό συμβούλιο, έκανε λόγο για ακόμα μία φορά για στημένα παιχνίδια.

Φυσικά ο Ντάφι διαφώνησε και κάπου εκεί ανέβηκαν οι τόνοι με τον Γιώργο Λιανό να δίνει τέλος στην ένταση και να συνεχίζει τη συζήτηση.

Το ξέσπασμα της Καρολίνας για τον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4

«Την Καρολίνα την ενοχλεί όταν χάνει από την Ελένη...»

Πυρ και μανία με την Καρολίνα Καλύβα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο ήταν ο Γιώργος Κόρομι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά τους, προφανώς επειδή παράλληλα ο Ηλίας Μπόγδανος δεν του έδωσε τη δυνατότητα να πάει στον αγώνα των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, αν και είπε στον Ηλία πως δεν είχε πρόβλημα με την επιλογή του στο προηγούμενο αγώνισμα. Δε δίστασε, όμως, να βγάλει το «φτυάρι» για Καρολίνα και Ασημακόπουλο, βάλλοντας ειδικά εναντίον της πρώτης.

«Μιλάνε για ευγενή άμιλλα και καλή ενέργεια, ενώ η μία δεν ξέρει να χάνει και ειδικά από την Ελένη και ο άλλος γλείφει με τη σειρά του την Ελένη», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα.