Survivor 4: Έξαλλος ο Μουτσινάς με τις φήμες για Ελένη και Κόρο

«Δεν είναι ανάγκη να τους βγάλουμε όλους ζευγάρια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Έξαλλος ο Μουτσινάς με τις φήμες για Ελένη και Κόρο

Το δικό του σχόλιο για τα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 θέλησε να κάνει ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος καταπιάστηκε από την αποκάλυψη που έκανε ο Τριαντάφυλλος για τη σχέση του Κόρο με την Ελένη Χαμπέρη.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει δείξει πως δεν φοβάται να πει τη γνώμη του παρόλο που πρόκειται για ένα πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και αυτή τη φορά σχολίασε πως ο Ντάφυ θα μπορούσε άνετα να πάει σε μεσημεριανή εκπομπή.

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για το Survivor 4

«Είναι έτοιμος για μεσημεριανό ο Τριαντάφυλλος. Είπε ότι παίζει κάτι με την Ελένη και τον Κόρο. Το πρόγραμμα έχει κάνει… μπάκα, δεν είναι ανάγκη να τους βγάλουμε όλους ζευγάρια. Έχει φτιάξει ο καιρός, έχει φύγει και ο Παππάς, μια χαρά περνάνε», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Αποκλειστικό: Τι συμβαίνει με Κόρο - Χαμπέρη

Ο Τριαντάφυλλος στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor άνοιξε το στόμα του και... αποκάλυψε πράγματα που εμείς δεν έχουμε δει ποτέ μπροστά στις κάμερες. Για την ακρίβεια είπε ξεκάθαρα στην κάμερα πως η Ελένη Χαμπέρη με τον Γιώργο Κόρομι έχουν έρθει αρκετά κοντά και πως... αυτό φιλία δεν λέγεται.

Εννοείται πως η Ελένη τον διέψευσε γιατί έχει έναν σύντροφο που την περιμένει έξω αλλά καταλαβαίνετε πως εμείς δεν μπορούσαμε μετά από όλα αυτά να μην επικοινωνήσουμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο για να δούμε τι συμβαίνει ακριβώς.

Έχουμε δει στο παρελθόν άτομα που έχουν πάει σε ριάλιτι και διατηρούν σχέση να βρουν τον έρωτα της ζωής τους και να τα χαλάσουν όλα, οπότε έπρεπε να επιβεβαιώσουμε τι συμβαίνει.

Ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο μας το είπε ξεκάθαρα. Εδώ έχουμε ακόμα μια περίπτωση Άννας Μαρίας και Μπάρτζη. Η αλήθεια είναι πως η παραγωγή αυτό το δίδυμο δεν το προμοτάρει τόσο όσο την Βέλλη και τον αγρότη αλλά μεταξύ των παιδιών δεν συμβαίνει τίποτα παραπάνω από όσα έχουν δείξει ίδιοι.

Survivor 4  Κόρομι και Χαμπέρη

Όντως, περνάνε χρόνο μαζί αρκετό στην παραλία, μόνοι τους. Οι χαρακτήρες τους ταιριάζουν και έχουν βρει τους ρυθμούς τους και την κοινή τους καθημερινότητα εκεί αλλά δεν συμβαίνει τίποτα παραπάνω.

Για την ακρίβεια ο άνθρωπός μας μας είπε "Ο Τριαντάφυλλος δεν έχει τι να κάνει και βρήκε παιχνίδι να ασχοληθεί".

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils