Ελευθερία Ελευθερίου: «Αν δεν πήγαινα στο Survivor 4, θα πήγαινα στο...»

Με λίγα λόγια στην τηλεόραση θα την βλέπαμε σίγουρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελευθερία Ελευθερίου: «Αν δεν πήγαινα στο Survivor 4, θα πήγαινα στο...»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή της και στην εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor 4, στο οποίο έκατσε 4 μήνες.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως αν δεν πήγαινε να αγωνιστεί στον Άγιο Δομίνικο, θα πήγαινε σε άλλο show. Συγκεκριμένα στο YFSF All Star.

Να σημειώσουμε πως η Ελευθερία Ελευθερίου είχε πάρει μέρος στο σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 το 2014 και είχε δεχτεί θετικές κριτικές για το ταλέντο της στις μεταμφιέσεις.

Η αποκάλυψη της Ελευθερίας Ελευθερίου για Survivor και YFSF

«Έκατσα 4 μήνες γεμάτους στο Survivor. Ήταν η τρίτη φορά που μου έγινε πρόταση για το παιχνίδι, μου έγινε πρόταση και για το πρώτο και για το δεύτερο. Παρόλα αυτά, ενώ είχα κι άλλες τηλεοπτικές προτάσεις τον χειμώνα, και στο κανάλι σας, και για το YFSF All Star. Αν δεν πήγαινα στο ριάλιτι, θα ήμουν. Ήθελα πολύ να το κάνω το YFSF All Star, γιατί πέρασα φανταστικά. Όταν το έκανα τότε, κλαίγαμε – θυμάμαι – όταν είχε τελειώσει. Είχα και ακόμα κάτι, που από τη στιγμή που δεν έγινε, δε μπορώ να το πω. Είχα τηλεοπτικές προτάσεις», σημείωσε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία δέχτηκε μια πολύ γλυκιά έκπληξη από τον Παύλο Γαλακτερό.

Η απάντηση της Ελευθερίου στον Νίκο Μπάρτζη

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Ευτυχείτε και σχολίασε όλες τις εξελίξεις σχετικά με τα Survivor 4, ενώ στον αέρα προβλήθηκε και το απόσπασμα από την συνέντευξη του Νίκου Μπάρτζη όπου δήλωσε πως η τραγουδίστρια πήγε να τον βγάλει κλέφτη.

Χαρακτηριστικά, στο Love It είπε «Να ζητήσω εγώ συγγνώμη από την Ελευθερία; Είστε τρελοί; Δεν υπάρχει περίπτωση. Εκείνη προσπαθούσε να με βγάλει κλέφτη».

«Δε θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω, δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου σε αυτό. Πολλές συμπεριφορές τις δικαιολογώ. Ό,τι γίνεται στο παιχνίδι, μένει στο παιχνίδι. Κάποιος που θα κάνει μια κίνηση, δεν τη βλέπω ως ύποπτη. Όλοι καλά παιδιά είναι, όλοι έχουν μπει στο παιχνίδι για έναν σκοπό», ανέφερε.