Λάουρα Νάργες για Survivor: «Eίχα μπει τρεις φορές ανάμεσα για να τους χωρίσω»

Η αποκάλυψη για τους καβγάδες που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες για Survivor: «Eίχα μπει τρεις φορές ανάμεσα για να τους χωρίσω»

Η Λάουρα Νάργες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day, μετά την εμφάνιση της στο χθεσινό επεισόδιο όπου βοήθησε την Ελένη Χαμπέρη να κερδίσει το έπαθλο φαγητού. Η παρουσιάστρια μάλιστα, έκανε αποκαλύψεις και για τον πρώτο κύκλο στον οποίο συμμετείχε.

Η αποκάλυψη της Λάουρα Νάργες για το Survivor 1

«Υπήρξαν καβγάδες στο Survivor που δεν είδατε ποτέ, είχα μπει τρεις φορές ανάμεσα για να τους χωρίσω. Στην ομάδα των διασήμων μπήκα ανάμεσα να χωρίσω και δύο γυναίκες και άντρα με γυναίκα. Και πολλές φορές είχα μπει στη διαδικασία να λειτουργήσω ως πυροσβέστης γιατί δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί. Παραλίγο να έρθουν στα χέρια, αν δεν μπαίναμε στη μέση θα υπήρχε τεράστιο πρόβλημα», είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες.

«Προσπαθούσαμε να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον. Κάποια στιγμή έβλεπε η κάμερα ότι πάει να γίνει χοντρός τσακωμός και ξεκίνησε η δημοσιογραφική ομάδα να έρθει κατά πάνω μας και φροντίσαμε να το σπάσουμε γρήγορα για να μη φανεί προς τα έξω».

Ζευγάρι με τον Νικηφόρο η Λάουρα Νάργες;

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Νικηφόρος στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τη Λάουρα Νάργες.

Ο τραγουδιστής σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή, ωστόσο αυτή τη φορά αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Από την πλευρά της, η Λάουρα Νάργες δεν έκανε καμία αναφορά στο θέμα στις πρόσφατες δηλώσεις της.

«Είμαστε “φιλικό ζευγάρι” με τη Λάουρα. Έχουμε κουμπώσει πάρα πολύ, ακόμα και οι δικοί μου με ρωτούν αν είμαστε μόνο φίλοι. Νιώθω ο εαυτός μου μαζί της.

Ο απόλυτος έρωτας είναι σαν ιός που εξουδετερώνει τη λογική. Δεν θέλω να το πάθω αυτό, το φοβάμαι», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Για το ότι δεν βγάζει την προσωπική του ζωή προς τα έξω: «Δεν τη βγάζω στα μανταλάκια, δεν κρίνω αυτούς που το κάνουν. Οι σχέσεις μου δεν είχαν να κάνουν με τον χώρο. Δεν πήρα τη σύντροφό μου να πάω σε μια πρεμιέρα, αλλά δεν με κυνηγάνε οι paparazzi από πίσω».