Survivor 4: Αλλάζει η ημερομηνία του τελικού μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου!

Έκτακτη απόφαση από την παραγωγή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αλλάζει η ημερομηνία του τελικού μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου!

Μπορεί μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας να κοντεύουν να κάψουν την παραλία από την χαρά τους αλλά... ο Ατζούν δεν είναι τόσο ευτυχής.

Αν μη τι άλλο, όλοι γνωρίζουμε πως ο Τριαντάφυλλος κρατούσε, με τον χαρακτήρα του, συντονισμένη στο project μια μεγάλη μερίδα τηλεθεατών. Τα νούμερα τηλεθέασης γονάτισαν μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και του Νίκου και... όλο δείχνουν πως το ίδιο θα συμβεί κι αυτή την φορά, μετά την φυγή του τραγουδιστή.

Ο Ατζούν είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά μυαλά κι αυτό γιατί ξέρει που πρέπει να σταματήσει. Ναι είπε να δώσει παράταση στο ριάλιτι αρκετές μέρες ακόμα αλλά... βλέπει ότι δεν του βγαίνει. Το κοινό έχει κουραστεί και το γράφει συνεχώς στα social media, οι παίκτες οι ίδιοι έχουν κουραστεί και του το έχουν πει αρκετές φορές, τα ποσοστά τηλεθέασης πέφτουν... άρα... δεν του έμειναν και πολλές επιλογές.

Πότε θα γίνει ο τελικός του Survivor

Ξέρετε ότι ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο σπανίως πέφτει έξω. Και πριν ξεκινήσετε να κράζετε για τα τελευταία spoils να σας πω ότι το πράγμα έχει δυσκολέψει αρκετά και το βλέπετε κι εσείς αλλά προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε με την στήριξή σας. Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα...

Η πηγή μας στο Survivor μας αποκάλυψε πως η παραγωγή έριξε στο τραπέζι την ημερομηνία 4 Ιουλίου. Αρχικά να υπενθυμίσουμε είχε οριστεί για το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουλίου αλλά... πάει πολύ και πάλι καλά που το κατάλαβαν!

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο εκτός από το ότι έχουν πάρει απόφαση πως δεν πρέπει να το τραβήξουν πολύ ακόμα, οπότε... αναμένουμε!

Εδώ θα είμαστε, στο Youweekly.gr, να τα ξαναπούμε...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils