Αλέξης Παππάς: "Στον τελικό του Survivor θα κοντραριστούν Σάκης με..."

Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρηση του Ντάφυ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλέξης Παππάς:

Ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος λίγο πριν την αποχώρηση του πρώτου από το Survivor είχαν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή φιλία. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον τραγουδιστή μετά από 5,5 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο να αποχωρεί.

Οι κάμερες της φωλιάς των Κου Κου εντόπισαν τον ηθοποιό σε νυχτερινή του έξοδο κι εννοείται πως έσπευσαν καταπάνω του για να του αποσπάσουν δηλώσεις και για τον Ντάφυ αλλά και για πρώην συμπαίκτες του που... δεν τα πήγαινε και τόσο καλά!

Οι νέες δηλώσεις του Αλέξη Παππά

“Το περίμενα, είχα κάνει την πρόβλεψη ότι θα φτάσει μέχρι και τη σημερινή ημέρα. Ο Ηλίας και ο Σάκης θα είναι οι δυο παίκτες που θα κοντραριστούν στον τελικό, αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη” είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν η σύντροφός του Αλέσσια θα έρθει στην Ελλάδα απάντησε: “Κάποια στιγμή ναι, θα έρθει στην Ελλάδα”.

Όσο για τον Τζέιμς Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία αποκάλυψε πως δεν έχουν καμία επικοινωνία ενώ σχολίασε και τον τρόπο που έφυγε από την εκπομπή της Μαλέσκου ο Ροδίτης.

Αλλάζει η ημερομηνία του τελικού

Ο Ατζούν είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά μυαλά κι αυτό γιατί ξέρει που πρέπει να σταματήσει. Ναι είπε να δώσει παράταση στο ριάλιτι αρκετές μέρες ακόμα αλλά... βλέπει ότι δεν του βγαίνει. Το κοινό έχει κουραστεί και το γράφει συνεχώς στα social media, οι παίκτες οι ίδιοι έχουν κουραστεί και του το έχουν πει αρκετές φορές, τα ποσοστά τηλεθέασης πέφτουν... άρα... δεν του έμειναν και πολλές επιλογές.

Η πηγή μας στο Survivor μας αποκάλυψε πως η παραγωγή έριξε στο τραπέζι την ημερομηνία 4 Ιουλίου. Αρχικά να υπενθυμίσουμε είχε οριστεί για το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουλίου αλλά... πάει πολύ και πάλι καλά που το κατάλαβαν!