Περικλής Κονδυλάτος: Η ειρωνική ανάρτησή του για την συμπεριφορά του Τζέιμς στην Μαλέσκου

Ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Περικλής Κονδυλάτος: Η ειρωνική ανάρτησή του για την συμπεριφορά του Τζέιμς στην Μαλέσκου

Μπορεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος να υπερασπίστηκε και να επικρότησε την συμπεριφορά του Τζέιμς στην χθεσινή εκπομπή Love it, αλλά υπήρξαν κάποιοι που τον αποδοκίμασαν αρκετά.

Ένας από αυτούς είναι και ο πρώην συμπαίκτης του, Περικλής Κονδυλάτος, που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο σχεδιαστής πέταξε τα βέλη του στον Ροδιτή δημοσιεύοντας μια συρραφή φωτογραφιών με την πρώτη να απεικονίζει καλάμια και την δεύτερη τον Τζέιμς στον αέρα του love it.

Η ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την συμπεριφορά του Τζέιμς στην εκπομπή της Μαλέσκου

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Ευτυχείτε που μεταδόθηκαν το πρωί της Πέμπτης μέσα από την συχνότητα του Open, ο ΣΚΑΙ έχει παγώσει τις συζητήσεις για το επαγγελματικό μέλλον του Τζέιμς.

Όπως έχει αποκαλυφθεί ο Ροδίτης μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο συζητούσε με τους ιθύνοντες του σταθμού να αναλάβει κάποιο δικό του project, αλλά η συμπεριφορά του αυτή δεν τους δυσαρέστησε αρκετά, σε σημείο να θεωρούν πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να προχωρήσει κάτι.

Τι συνέβη όταν έφυγε από το love it κι έπεσαν διαφημίσεις

Μπορεί μπροστά στις κάμερες την ώρα που σηκώθηκε να φύγει από τον καναπέ να έδειχνε χαμογελαστός αλλά από πίσω... έτρεμε μάλλον από τον εκνευρισμό του.

Με την Ιωάννα δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα. Εκείνη ότι ήθελε να πει το είπε στον αέρα της εκπομπής κι αυτός δεν την πλησίασε καν. Αφού αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με ανθρώπους πίσω από τις κάμερες αποχώρησε από τον σταθμό.