Survivor 4: Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για την κατάσταση του Ντάφυ μετά την αποχώρησή του

«Θέλει να βρεθούμε...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για την κατάσταση του Ντάφυ μετά την αποχώρησή του

Ο Γιώργος Λιανός επικοινώνησε το πρωί της Πέμπτης με την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Sfera 102,2 και μεταξύ άλλων μετέφερε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Τριαντάφυλλου από το Survivor 4.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για την αποχώρηση του Ντάφυ από το Survivor 4

«Ο Ντάφυ έδιωξε μια εντεκάδα ολόκληρη. Ο Ντάφυ ήταν δίκαιος, δεν του άρεσε να φεύγουν δυνατοί παίκτες εξαιτίας του και ο ίδιος έλεγε “αν αποχωρήσω θα πάω στο παιδάκι μου”. Ο Ντάφυ άφησε την υπογραφή του, περάσαμε ωραία καραντίνα μαζί του.

Πέρα από τον Σάκη και την Μαριαλένα που έχουν δηλώσει ότι είναι παρέα με τον Ντάφυ, οι υπόλοιποι πανηγύρισαν με την αποχώρηση. Τώρα που φεύγει δεν νομίζω ότι πρέπει να "κρατάνε" πράγματα που έχουν πει με τον Ασημακόπουλο. Ο Τριαντάφυλλος θέλει να βρεθούμε να πιούμε ένα καφεδάκι πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Δεν ξέρω πότε γυρνάει Ελλάδα. Δεν επιτρέπεται να τους δω τους παίκτες που φεύγουν αλλά αν τους προλάβω την ημέρα που φεύγουν, τους βλέπω.

Η ημερομηνία του τελικού δεν έχει ανακοινωθεί.

Ο καθένας είναι μόνος του. Θα παίζουν και αγόρια με κορίτσια. Θα είναι τρεις αγώνες ασυλίας και θα κερδίζει ο ένας. Αυτός ο ένας θα έρχεται στο συμβούλιο το βράδυ και θα "δίνει" έναν. Είναι φουλ ατομικό πιά», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Επικοινώνησε με την γυναίκα του αμέσως μετά την αποχώρησή του

Η χθεσινοβραδινή αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor είναι πρώτο θέμα συζήτησης και το πρωί της Πέμπτης πολλές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για το τι συμβαίνει εδώ και κάποιες ώρες στον Άγιο Δομίνικο.

Αφού πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε πως οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας έχουν στήσει πάρτι που κατάφεραν να διώξουν από το νησί τον τραγουδιστή, η εκπομπή Ευτυχείτε και συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος δήλωσε πως η παραγωγή έκανε μια εξαίρεση όσον αφορά τον Ντάφυ.

Όπως γνωρίζουμε όλοι οι φανατικοί του ριάλιτι οι παίκτες μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι παραμένουν για λίγες ημέρες σε ξενοδοχείο χωρίς να έχουν επαφή με κανέναν και λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο για να επιστρέψουν Ελλάδα παίρνουν το κινητό τους στα χέρια τους για να έρθουν σε επαφή με τον έξω κόσμο.

Αυτό στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου άλλαξε λίγο καθώς η παραγωγή, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του Open, αποφάσισε να του επιτρέψει να επικοινωνήσει με την σύζυγό του, Δήμητρα, για λίγα λεπτά, η οποία μάλιστα ήταν και πάρα πολύ συγκινημένη.

Επίσης, κατάφερε να έρθει σε επαφή και με τον γιό του που έχει να δει και να ακούσει πάνω από 5 μήνες αφού, όπως θυμόμαστε όλοι, τα έπαθλα επικοινωνίας δεν ήταν το φόρτε της ομάδας του.