Survivor 4: Τι συμβαίνει στις στοιχηματικές μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Έπεσε σε θέσεις η Καρολίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τι συμβαίνει στις στοιχηματικές μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Στην τελευταία αποχώρηση του Survivor είδαμε τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη, τον Τριαντάφυλλο να αποχωρεί! Αυτό καταλαβαίνετε πως εκτός από τις επιπτώσεις που θα έχει στα ποσοστά τηλεθέασης - που ήδη έχουν πέσει στα τάρταρα - έφερε αναταράξεις και στις στοιχηματικές.

Τα νέα στοιχήματα για το Survivor

Σύμφωνα με το Πρωινό και τον Αλέξη Μίχα, στην κορυφή των στοιχημάτων βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ με μικρή διαφορά ακολουθεί ο Σάκης Κατσούλης.

Την τελική πεντάδα συμπληρώνουν με σειρά οι Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Στην έκτη θέση βρίσκουμε την Καρολίνα Καλύβα και στην έβδομη την Ελένη Χαμπέρη.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, το ταξίδι των συγγενών των παικτών στον Άγιο Δομίνικο ματαιώθηκε. Την ίδια στιγμή, έχει αποφασιστεί να υπάρχει ειδική εξέδρα για τους συγγενείς των παικτών στον τελικό και τον ημιτελικό, που θα διεξαχθούν στο Γαλάτσι.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το επεισόδιο της Κυριακής 6/6

Μεγάλα έπαθλα, δυνατές στιγμές και αλλαγή στρατηγικής έρχονται από αυτή την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 21.00 στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης! Το SURVIVOR ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα!

Οι επτά παίκτες που βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Δομίνικου αγωνίζονται πια σε ατομικό επίπεδο διεκδικώντας την πολυπόθητη ασυλία. Τα… «ματσαρίσματα» γίνονται και μεταξύ αντρών και γυναικών ενώ δε θα λείψουν οι μεικτοί αγώνες. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται τρία αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία θα προκύπτουν ισάριθμοι νικητές ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι πλέον, τρεις.

Στα Συμβούλια του νησιού θα αναδεικνύονται οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπειτα από υπόδειξη των παικτών που έχουν εξασφαλίσει την ασυλία. Πόσο στρατηγικά θα αποφασίζουν οι νικητές;

Όσο πιο κοντά ερχόμαστε στον τελικό τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα έπαθλα, με την αγωνία να κορυφώνεται! Ποιος θα αναδειχτεί ο απόλυτος Survivor;